[silindi] suscarparimm kendileri gidiyor benden kaynaklı değil ki :( doktorlar hastahane değiştirince ben de mecbur doktor değiştiriyorum. Offf öyle bedbaht bir insanım ki zaten aksilikler talihsizlikler kraliçesi 👑
Ranammmm [silindi] Hahaaa anne karnında ne kadar dursa bebek o kadar gelişir biliyorum zor son günler ama dayan annesi
suscarparimm [silindi] Benim doktor nereye gitse peşinden giderim valla bırakmam 😂 zaten oda diyor sal beni artık kfkskf
Ays_cskn [silindi] devlet takipliyim 39 +1 e gun verdi yani 4 ekim saliya 2.sezeryanim bu arada ama ozelleri bilemiyorum vermesi lazim ama 37 de
Aselmeva_ [silindi] 37+4 cumartesi günü bizede gün verecek inşallah fazla uzatmaz artık çok yoruldum heryerim ağrıyor dayak yemiş gibi geziyorum 🥴
kuzeymomsss [silindi] yani siz öyle düşünebilirsiniz tabi. Son haftalarda bebek kaka yapabiliyor, kordon dolayabiliyor. Yani öyle düşünüyorsanız gitmeyebilirsiniz. Benim sorunsuz bir hamileliğim varken son haftada oğlum kordon dolamıştı boynuna. Gitmeseydim daha kötü olabilirdi belkide 🤷🏼♀️
Noname9492 kuzeymomsss benim kordon dolanık olmasına rağmen sadece nstye sokuyor hiç muayene yapmıyor doğumdan bir hafta önce son kez nstye sokacak🤷🏻♀️
[silindi] Ays_cskn hala nstdeyim, çıkıp göstereceğim sonucu, gün vereceğim dedi de bakalım. Moralimi bozdu, karın çevresi 35 haftalık dedi :( çocuk 3 kilo ama kuvöze alınabilir dedi. Niye 15 kilo mu olması gerekiyor :(
kuzeymomsss Noname9492 doktordan doktora değişiyor demek. Kordon olduğunda sıkı takibe alınması gerekir. Benim oğlumun 35te gördük hafta hafta gelirsin dedi 37de doğum yaptım
Ays_cskn [silindi] bu doktorlar moral bozmaya bayiliyor gercekten kilosuda gayet iyiymis ayrica sen moralini bozma gayet guzel bir kilo solunumunda problem olmassa yada enfeksiyon gibi seyler olmassa o kiloyla girmez diye dusunuyorum oglumu 37+0 da dogurdum ben 3 kilo 190 gram dogdu kuvoze girmedi mesela
[silindi] Aselmeva_ Vermedi, perişan ettiler beni, paramla rezil oldum. Oraya giden ya da gitmeyi düşünen varsa görsün diye şimdi yeni bir post açacağım herkes görsün, uzak dursun hastahaneden.