kuzeymomsss Noname9492 doktordan doktora değişiyor demek. Kordon olduğunda sıkı takibe alınması gerekir. Benim oğlumun 35te gördük hafta hafta gelirsin dedi 37de doğum yaptım
[silindi] teacherozlem Vermediği gibi riski gebelik, ben risk alamam dedi gönderdi hastahaneden doçent olacak bir de
Senle1 [silindi] 37+6 haftalık oldum dün doğum salonundaydim sancim var die acil gittim ve kesin sezeryan olacağımi öğrendim ama erken dha sezeryan için zamanin var dedi doktor ve yarn randevum var acaba gün verir mi ki verirse ne kadar sonraya verir sizce hanımlar yarın tam 38 haftalk olmuş oluorm
[silindi] Aselmeva_ Vermedi, perişan ettiler beni, paramla rezil oldum. Oraya giden ya da gitmeyi düşünen varsa görsün diye şimdi yeni bir post açacağım herkes görsün, uzak dursun hastahaneden.
p1n2r3 Ranammmm nasıl oluyo bu haftalarda geliyolar bende normal doğum istiyorum ama 40 41 e kadar bekleyecek sabrım varmı bilmiyorum gönlümden geçen 38i bitirdikten sonra gelmesi hayırlısı tabi
Ranammmm p1n2r3 Ben de zamanında doğmasını çok istemiştim nst girmiştim orda sancım çıktı ben sancıyı hiç bilmedim, birde bebeğin çarpıntısı varmış acil sezeryana alındım kontrole gittim doğum yaptım 😅 şimdi 6 aylık oldu kızım ☺️sizde hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah 🌺