Meowduman Nazlican46 merhaba çok teşekkür ederim 🤗 şöyle çatı muayenesi gibi parmaklarıyla kontrol edip karnıma hafifi baskı hareketleriyle bebeğin kafasini yerleştirdi yoksa daha uzun süre bekleyebilirdim epey sancılı oldu zor dayandım ama sonra hemen ıkınma hissim geldi teşekkür ettim ebeye doğumdan sonra ☺️
Anne_melek Meowduman öncelikle geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah. Hangi devlet hastanesinde yaptınız doğumu bir de açıklığın bu kadar kısa sürede olması için yaptığınız özel şeyler var mıydı hurma, yürüyüş, sıcak suya oturma vb gibi
Meowduman Anne_melek merhaba teşekkür ederim 🤗 Sakarya kadın doğum devlet hastanesiydi. Herkesin sancı odası farklıydı ve odalarda duş imkanı vardı doğumum odamda oldu yatak hemen çatala çevrildi bebek için gerekli ekipmanlar vardı özelden tek farkı yanıma birinin gelmemesiydi aşırı memnun kaldım. Açıklık için bir hafta boyunca yalancı sancilarim oldu karın sertleşmesi vs sonra hepsi geçti bence o ara acilmam oldu. Hurma vs bişey yemedim ama evde hep iş gördüm. Tesadüf hastaneye kontrole gittiğimde başladı sancılarım evde olsam dayanamicak noktaya geldiğimde giderdim ve hemen doğum olurdu. Bana doktorlar dediki bu ilk doğum gibi değil açılma hemen olur ben inanmamıştım dedikleri gibi oldu doğumda daha kolay oldu. Sizede hayırlı kolay doğumlar diliyorum 🥰
_Deniz1 @Meowduman Meowduman maşallah ne güzel gözünüz aydın darısı bana ve diğer normal doğum isteyen hamişlere inşallah normal doğururum ben de çok istiyorum açıkçası sezeryan olmak beni daha çok korkutuyor bir de böyle kolay olursa varya ne sevinirim 🥰
Meowduman _Deniz1 teşekkür ederim Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin 🤗 elbette ki zorluğu var o da doğumdan hemen önceki sancılar ama geçiyor hepsi bebisinizi kucağınıza aldığınızda 🥰
NurBF Meowduman Allah uzun ömürler versin evladınıza. Bende özel takipliydim ama ffiyyattan dolayı doğumevünde yapacağım Sakarya da. Odalarda duş var dediniz hastane çantasına havlu falan almama gerek var mı? Doktor kimdi bu arada.
hulyaca Meowduman yaa maşallah rabbim analı babana büyütsün inşallah 🤲🏻 😍😍 ne güzel bir doğum olmuş öyle. Ben de 32+3 oldum. İnşallah 2. Doğum denildiği gibi kolay olur. Zaman azaldıkça insan korkuyor ama sürekli kendime olumlu şeyler söylüyorum 🙈🙈
Meowduman hulyaca amin çok teşekkür ederim inşallah 🥰 ikinci doğum birinci gibi değil doktorlar dedi bunu bana ve eve yollamadilar inan bende ck korkuyorum noldugunu anlayamadan dogurdum Allah herkese nasip etsin 🤗
1Pamuk Meowduman darısı bize inslalah ben çok korkuyorum ama kesilmek de istemiyorum bir yandan bazen de nasıl doğacak diyip karnıma bakıp sezeryan mi olsam direk diyorum bizim burda epidural yok maalesef 🥺🙏🏻 inslallah benim de kolay olur tüm normal doğum isteyenlerin de ❤️
Meowduman 1Pamuk kesi atılması düşüneceğiniz en son şey olsun lütfen çünkü atılsa da doğum yapıyorsunuz sonuçta canınızdan can çıkıyor ilk dogumsa birde vucuda zarar vermemek adına yırtık vs olmasın diye kesi en iyi seçenek, kısa sürede iyileşiyor. İnşallah kolay doğumlarınız olsun🥰
Duruuulina Meowduman benim de ilk kızım 2860 gram di kolay olmuştu ama şimdi oğlum 36+4 te 3191 gram geldi işte bu beni zorlarsa diyorum doğuma kadar 4 kiloya yaklaşırsa diye korkuyorum bunu da normal istiyorum ama işte zor bir doğum olmasından korkuyorum 😦
Meowduman 1Pamuk dediğim gibi muhtemelen hissetmeyeceksiniz bile o an, boşuna kendinize dert etmeyin şuan 🤗
turana777 Kevser4727 36 haftadayim ama iki gundur midem hep bulaniyor, ilk gebeligimde olmamisdi boyle bir şey
Sarahh Duruuulina o ölçümler doğru değil benim kızımada 36 da 3 ,200 kq dediler 40 haftada sadece 3 kilo doğdu ilk bebeğin az kilolu doğduysa 2 ci asla fazla kilolu olmaz max 3,300 olur
Meowduman Ebru_cekin06 o korku hep var bende çok merak ediyor ve korkuyordum noldugunu bile anlamadım inşallah szinde öyle olur🥰