Sarahh Duruuulina o ölçümler doğru değil benim kızımada 36 da 3 ,200 kq dediler 40 haftada sadece 3 kilo doğdu ilk bebeğin az kilolu doğduysa 2 ci asla fazla kilolu olmaz max 3,300 olur
Duruuulina Sarahh ah insallah söyle 3200-3400 falan yine tamam da 4 kilo falan olursa diye endişelendik doktor da biraz fazla falan dedi
Meowduman Nazlican46 ilk dogumumda yapmadılar ama bunda şöyle bir şey oldu pilates topunda eğildiğim için ebe dediki bebeğin başı kaymış bı daha yapma dedi ayakta kal dedi onu dduzeltti çünkü öncesinde düzgündü
Pinkpurple Meowduman maşallah sağlıkla büyütün 💕 ilk dogumunuz nasıldı ? Benim ilki biraz zor olunca bu kez korkularım var
Meowduman Pinkpurple sağolun ☺️ ilkinde suyum hemen geldiği için sancılar hemen başladı açılma yine hızlı oldu onda da suni almadım ama tabi ikinci daha kolay oldu🥰
Meowduman Ebru_cekin06 o korku hep var bende çok merak ediyor ve korkuyordum noldugunu bile anlamadım inşallah szinde öyle olur🥰
SuperMom3 Kevser4727 ilk gebeliğimde sancılarımın olduğu gün mide bulantılarım başladı hamileleik boyunca bulantı çekmemiştim oysaki çatalda doğum yaparken karşıda doktorum ve ebe yanımda yardımcı abla vardı poşet tutuyordu ıkındıkca kustum ıkındıkça kustum ve o şekilde doğurmuştum
Esracnplt Meowduman ya maşallah maşallah maşallah. Darısı başımıxa. İnşallah böylesi kolay hızlı doğal bi doğum nasib olur. Benim ilk gebeliğim💙
Meowduman Esracnplt teşekkür ederim 🤗 hiç belli olmaz ilk doğumda da böyle hızlı olanlar var moralinizi yüksek tutun🤗
Nevin-nvn Çok güzel bi doğum olmuş inş benim böyle olur çok korkuyorum ikinci bebeğim burada ama ilk doğumum suni sancılı dikişli olmuştu
Meowduman Nevin-nvn ikinci doğumda daha hızlı olcak suni verseler bile kısa surcek sanciniz, dikişe gelince o sizin deri yapınıza bebeğinizin kilosuna vs bağlı benimde ilki dikisliydi hatta bunda ebe dediki dikis istiyordun zor aldım bebeği