Kızlar selaam . 40+4 te yani dün sabah muayeneye gittim normal nst ultrason vs devlet hastanesi bu arada. Ama nst de kasılmalar 100u gösteriyordu bende çok hafif sertleşme olarak hissediyordum evde falan bir şeyim yoktu nolduysa hastanede oldu zaten neyse doktor geldi açıklık kontrolü yaptı saat 10 gibi demez mi 5 cm seni yatırıyorum🤷 dedimki ben gideyim sancım olursa gelirim bana göre hala yok çünkü. Yollamadi eve dogumhaneye çıktım onlara da aynısını diyorum nst baktılar sancılar düzenli aynen devam dediğim gibi ben sadece sertleşme hafif karın ağrısı hissediyorum. Tekrar açıklık baktılar 6 cm. Seni yollayamayiz yolda dogurursun dediler. Ben hâlâ inanmıyorum dogurcagima eve gitcem diyorum ne hayallerim vardı sıcak duşa girecektim evde sancılarını beklicektim falan 😂😂 Bu arada öğlen 12 gibi dogumhanedeydim bana bı buscopan yaptılar o kadar. Eşimle görüştum falan. Sonra suyumu patlattılar 7–8 cm olmuşum bile Saat oldu 14,30 civarı sancilar hafif şiddetlendi yerimden oynuyordum😂 ebem çok iyiydi bebeğin başını oturttu falan. Sonra ıkınma hissim geldi tabi ama korkuyorum bı yandan bebeği çıkarmaya çünkü ikinci bu bı panik oldum orda bildiğim halde 😂 uyuşturucu iğne yapmadığı için her aşamasını hissettim bebeğin kafasının çıkışta olduğunu bile sonra ebe ikinma dedi kesi de atmadı ben tuttum kendimi kafası gelinc yavaşça aldı bebeği yırtık da olmadı. Toplam 3-4 kere uzun uzun anca ikinmisimdir 15,06 da doğdu miniğim, ikinci doğum açıklık çok hızlı oldu o sancya göre. s
Sancılar İlk doğumumdaki gibi belden vurdu ve kasiktan bu sefer. İlk doğum hikayemi merak edenler profilimden okuyabilir. Hepinize hayırlı pozitif kolay doğumlar diliyorum 🥰🥰