Ahuum canım bu kadar korkma ve stres olma sonucta hamıleyız canımız cekebılır her gın yemıyorsun rahat ol saglıklı beslendıkten sonra zaten sıkımtı yok 👍

Ahuum Kiz ne zararı olsun ilk kez ve bir kez yenen şeyin 😁 ben canım çekince yiyorum 31 haftadayim makarna sonuçta soslarini kullanmiyorum 😁

Maviii3 Yüksek tansiyon ve kolestrol gibi hastalıklara sebep olan bir yiyecek. Buna ek olarak şeker ve kalp hastalığına bile sebep olduğu yapılan araştırmalar ile kanıtlanmış. İşlenmiş bir gıda. İçinde bir sürü zararlı şey var. Lif ve protein bakımından da oldukça fakir bir yiyecek. Onun yerine içinde bolca yağ, karbonhidrat ve sodyum var. Yani tamamen sağlıksız bir besin. Tabi çok nadir olarak tüketildiği zaman çok ciddi bir zararı yok. Sonuçta yediğimiz her besin sağlıklı değil. Ama sürekli ve sık tüketimde insan sağlığı için zararlı. Şahsen hiç yememeyi tercih ediyorum. Onun yerine evde kendim yaptığım erişteyi makarnayı tüketiyorum. En azından daha sağlıklı 🤷🏻‍♀️

Ahuum her gün her gün yemiyorsanız bir problem olmaz. Sonuçta hepimiz her daim sağlıklı beslenmiyoruz. Arada kaçamaklarımız oluyor. Nadiren olan bişeyse bir zararı olmaz. Ama tabi hamilik ya da normal zaman farketmez çok sık tüketilmemesi gereken bir yiyecek.

Ahuum ben her gün bile yiyorum sadece içindeki yağı daha sağlıksız diye koymuyorum o kadar normalde çok severim işte sağlıksız şeyler genelde seviliyor malesef eşimde yedirmiyordu ama ısrarlarına dayanamayıp yağını kullanmadan ye dedi hevesimi aldım şimdi yiyesim gelmiyor bile bir kereden değil birçok kereden de birşey olmuyor tescillendi doktor kontrolünde sıkıntı çıkmadı evet her ne kadar az paketli gıda yesek normalfede o kadar iyi ama bebeğe birşey olmaz

Ahuum kullandıgınız telefonunun zararı cok daha fazla emin olabilirsin

Deletedmom_8 ay bayılırım her gün olsa yerim ama tabi ki hazırını değil. Bu anlattıkların orijinal yapılan için de geçerli mi bilemiyorum ama vermiş olduğun güzel bilgiler için çok teşekkür ederim. Hamilelikte karbonhidrattan uzak durduğum için sadece bir kere yemiştim canım çok istediği için daha da yemem :)))

Ahuum ben bilmediğim için sordum ya arkadaşlar da gayet güzel açıklamasını yapmış zaten

Ahuum bunlari devamli yemeyince sorun olmuyor mesela ben hep calistigim.icin ev yemegi aliskanligim yok fast food seviyoruk haftada bi yiyorum nerdeyse ve kola iciyorum hergun devamli yemezseniz bisey olmaz

Maviii3 orijinal olan rameni güvendiğim yerler olursa eğer bazen bende tüketiyorum. Uzak doğu mutfağına zaafım var 🫢 onlarda zaten genelde kendileri yapıyor makarnasını ve sosunu. İşlenmiş gıda olmadığı için bu paketli marketlerde satılanlar kadar zararlı değildir. Ama tabi orijinalini bulmakta mesele 🙉 rica ederim. Bilgimi paylaşabildiysem ne mutlu 🙏🏻♥️