Gulkubra Allahvargamyok eşimde sperm sorunu vardı tese yapıldı tese ile sperm elde edildi o şekilde demedik
Aysel66 mavipapatyaa evet ama bana daha başlamadan verdi igneyi kulanmama yani yumurtaları buyutmeye başlamadık daha
Gulkubra Mfyy herhanhi bi test yapılmadı 2 kimyasal sonrasında doktorumuz verdi ayrıca rahim deki antikorlar bebeği virüs gibi algılayıp gelişimini engelliyorlarmış bi testi varmış aslında kan alınıp bakılıyormuş ama bizim doktorumuz yapmadı
Aysel66 Ayycann bahceci simdilik başlangıc icin yani on hazırlama gibi dogum kontrol 5 gun icin ve 3 tane igne verdiler cetrotide 250 adetimin 2 gununde gidicem ozaman ne vericekler bilmiyorum
Gulkubra Cigdem_Celik tam haftayı hatırlayamadım ama sanırım 6 hafta civarıydı ama alttan muayene ile duyduk 3 ay doktorumuz alttan baktı o yüzden biz kese kalp atımı daha erken gördük duyduk
Cigdem_Celik Gulkubra bizimde bakıldı dün 6+5 ama duyulmadı bekleyelim biraz dedi Dr hatta bizi korkuttu cumartesi bekleyelim birşey değişmez ama dedi kese var içinde embriyo da var ama kalp atışı duyulmadı başka Dr gittik bizde oda şuan için erken dedi bekleyelim biraz daha dedi
Gulkubra Cigdem_Celik alttan mı baktı?? Bazen geç tutunma olabiliyor doktor kontrolünde beklemek de fayda var
1072PINAR Adamiranin__annesi Bahçeci Umut, Üsküdarda yani Anadolu yakası.Bahceci Fulya Avrupa yakasında.😊
Cigdem_Celik Gulkubra evet baktı kese var içinde embriyo da var ama nedense kalp atışı yok bizim ilk tüp bebek denemesi
Conger Aysel66 inşallah sağlıklıca kucağınıza alırsınız ben de tedaviyle hamile kaldım 33. Haftadayız inşallah Allah sizede tüm isteyenlere de nasip etsin ❤️