Fatma0090 canım ben gittim özelde de aynı şeyi dediler ordaki perinetologda dedi gebelik sonlamasi lazım zaten kalbi durcak dediler serklajdan 2 hafta snra başladı bu problem detaylı da plesantada akis varken diğer hfta gelişme geriliği başladı plesanta içi kanamış die snra bizde recep.has diye doktor var onada gitk capanin profu özel.yeri vardı oda aynı şeyleri dedi snra heyete girceksin bebeği takip edelim dediler napicak bakalım diye 2 hafta süre verdi gittikgec3n gün 10 tne doktor başımda toplandı ben ortada sedyede bakan prof gerisi uzmanlar prof dedi muhtrmel bu sonlancak bir gebelik ilerisi yok bu isin kucik bebek karnı 3 hafta geride suyu dibe inmeye başlamış yediklerim içtiklerim yaramamaya başladı umbilikel arterte edf kaybı yüksek direnç var hale geçmemiş iğne ve aspirin rağmen dirençli genetik doktoru da dedi cvs yapcaz 3 test yapılcak plesantadan parça almak laızm hastalıklı bebek olabilir dediler 24.hafta bitiyor ama bebek 21.hafta uyumlu 2 hafta süre daha verdiler test salı yapılcak snra tekrar heyete gircez bu süre de de kalbi durur dediler her an 😔 4 litre su içtiğim halde ne suyu çoğalıp nede yediklerim onu besliyor tıkanmış plesanta pıhtı atmış içi kanamış