nnnaaz Ozgeomur ☺️ işte vucuttaki eksikler neyse şansımıza artık o. Buyüzden doktorun verdiği vitaminler çok önemli 🌸
Ozgeomur nnnaaz evet benimkiler yerlerde 5 vitamin artık iğne kullanıyorum Allah yardımcımız olsun sağlıkla doğuralım 😂
Deletedmom_8 Ozgeomur keşke bende yesem ama kilo versem 🤣 bi doğurayım da o zaman geceleri makarna yiyebilirim 😂
Ozgeomur Deletedmom_8 kız ben havayı soluyup kilo alan tayfadanım sadece şimdilik verdim alırım 5. Aydan sonra
nnnaaz Ozgeomur bendede öyle B12 hiç yükselmiyor hap iğne sprey hepsini kullandım. Sağlıkla gelsinler inşallah herşey bizler için🌸
Tusami Ozgeomur 😀afiyet olsun , ilk aylarda sorun olmazda sonra şişme olayı var ya turşuda tuzluysa ödem yapar. 5-6 haftalıkken bende acur turşusu yedim normalde çok ekşi gelir yiyemezdim ama tabak tabak götürdüm valla 🙈
Ozgeomur Tusami bana da ekşi gelir diye çok düşkün değilim ama şimdi felaket bı de şalgam da içiyorum 😂😂 Size de afiyet olsun bu arada
Ozgeomur nnnaaz bilemiyorum ilaç kullanmak istemiyorum midem bulanıyor ilaçları içtiğimde çok kötü oluyorum
Ozgeomur nnnaaz iğneden de çok korkuyorum her gün vuruluyorum zaten kan sulandırıcı bı iğne daha kaldıramam 🤷♀️ mos mor oldum zaten
323832 Ozgeomur kendimi gördüm sanki 9 hafta 6 gunluk hamileyim bende deli gibi acı biber tursusu yiyorum 🙈