Ozgeomur nnnaaz iğneden de çok korkuyorum her gün vuruluyorum zaten kan sulandırıcı bı iğne daha kaldıramam 🤷♀️ mos mor oldum zaten
Ozgeomur 1Neseekokcen_ ben tatlının da acininda aşırısının zarar olduğunu düşünmeye başladım. Tatlıyı biliyordum ama acıyı ödem falan ileriki zamanlarda en iyisi bilinçli yemek yoksa kaptiriyoruz kendimizi dikkat et sende canım şeker daha da tehlikeli
1Neseekokcen_ Ozgeomur evet şeker öyle valla allahim korusun hepimizi de sağ Salim günü geldiğinde kucağımıza alalım Bi sorun yasamadan inşallah 🙏🏻☺️🥰
gozdeileri Ozgeomur yok ya tutmuyor. Oğluşum olucak nasip olursa 😍😍😍 allah hepimizin evlatlarını sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin
Csrmucizem2 Ozgeomur ama nasil yemek kutur kutur baldan tatli geliyor bana eşim her gördüğünde bi ton laf söylüyor yeme hasta olacaksın diye misal bu gun boğazim ağriyor 😂 ama engel olamıyorum kendime ilk hamileliğimdede öyleydım
Ozgeomur Csrmucizem2 ama gerçekten bizimkinden kötü hasta eder insanı hemde havalar değişti dur de kendine bence