Deletedmom_8 Ozgeomur hahaha muhtemelen bizimki de soğan, zeytin, domates üçlüsüne bayılacak 😂 artık ek gıdaya geçince bir elime yeşil soğan veririm bir eline domates kemirir durur 😂
Ozgeomur Deletedmom_8 😅😅 yine benimkine göre gayet sağlıklı şeyler ya benimki anne bugün sade yap ben üstüne yoğurt koyarım diyor 😂😂😂
Ozgeomur nnnaaz bana da gören erkek diyor cinsiyeti belli oldu erkek yani tursuyla alakası yok bence çok şükür daha şişlik falan olmadı olmaması içinde bırakacağım yeter sağlık turşudan daha önemli tabi bu sabaha kadar geçerli benim için 😂😂
nnnaaz Ozgeomur bende cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Tamamen vucudun eksiğiyle alakalı. Yoksa duvar boyasını yalayanların, tebeşir yiyenlerin bebeği ne oluyor ki 😂
Ozgeomur nnnaaz 😂😂😂 evet o da var toprak yiyenler de var Allah im çok korkuyorum bir gün aşeririm diye 😅😅
esmaozdemir76 Ozgeomur dikkat ediyorum zaten yoksa yerim yani aksi gibi bu sene kimin tursunu yediysem çok güzel olmuş
hukukcuanne_06 Ozgeomur üzmek istemem ama mide yanması için erken zaten daha😔 21de falan başlamıştı benim. İnşallah siz hiç yaşamazsınız tabii😊
Ozgeomur hukukcuanne_06 inşallah kızımda da yerdim ama yanma olmadı sadece 2-3 defa yağlı yemiştim çok kötü olmuştum yanmasından umarım başıma gelmez ve o zamana kadar geçer bu 🤦🏼♀️
Zeynepkavrayan Brck0303 aynı benxe reklam bile görsem şeker çikolata midem bulanıyor cinsiyet belli mi sizin acaba
Brck0303 Zeynepkavrayan hür 12haftada söylemek istedi ben 20.hfatdan sonra öğrenmek istiyorum dedim henüz öğrenmedim
Ozgeomur Deletedmom_8 😂😂 iki dk haşlasaydin. Bence biz yemekten konuşmayalım sevmediğim şeyleri bile yiyesimiz geliyor 😅😅
nnnaaz Ozgeomur ☺️ işte vucuttaki eksikler neyse şansımıza artık o. Buyüzden doktorun verdiği vitaminler çok önemli 🌸
Deletedmom_8 Ozgeomur yok kız o saatte yenir mi zaten 30. Haftayı geçtik nefes alsak kilo olacak vücuda 😂
M_glsm Ozgeomur ben hamileligimi ogrenmeden once tursu asermisdim😂 bi sabah kalktim allahim oda ne her yer tursu kokuyor kostum dolaba salatalik tursusu kutur kutur hepsini bi oturusda sabah sabah yemisdim🤣🤣🤣 o an anladim hamile oldugumu test yaptim🙈🙏
HipnozX Ozgeomur ben de bu seferki gebeliğimce turşuya düşkün oldum ama her gün yemiyorum😂 bu sefer ekmeğe ve zeytine dadandım normalde ekmek yemiyordum. Allah kurtarsın😃
Ozgeomur HipnozX benimde ekmek gitti akşam yemeğinde özellikle hiç sormuyorum normalde ekmekle beslenen bir insanım 😅
Ozgeomur Deletedmom_8 benim için saat farketmez makarna varsa hayatta saatte durur benim için eğer acıkmışsam😂 Zaten kilo vermişim anlamadım bende yiyen bir insanım
Deletedmom_8 Ozgeomur keşke bende yesem ama kilo versem 🤣 bi doğurayım da o zaman geceleri makarna yiyebilirim 😂