Zeynep_imveAnnesi suscarparimm Günaydın hoşgeldin.. o dediğin bilmiyorum yaptırmamışımdır herhalde mantıkende bilmediğim için
Fadimk suscarparimm kalıcı makyaj uzmanıyım hamile ve şeker hastalarına yapılmamalı yapanlar da var ama ben yapmıyorum pigment tutmaz 😊
Fadimk suscarparimm olmaz ama yaptirsan da pigment tutmaz boşa düşer işlem doğum yaptıktan altı ay sonra yaptırman daha iyi olur düşünüyorsan
suscarparimm Sinemm88 boyatabilirsin neden boyatamayasın 😏 tamamen bitkisel boyalar var clemency mesela ben onunla boyuyorum
zeceana suscarparimm hamilelikten önce yaptım pek acı hissetmedim ben canım ama hamilelikte baya aktı hatta yok oldu kaslar da döküldü bende bekleme taraftarıyım sonrasında yapacağım
Sinemm88 suscarparimm ya ne bileyim doktor önermedi ama bir kerecik bende boyattım ama cok pahalı yav :(
suscarparimm Sinemm88 Ombre falan mı ? Tek renkse ilk 3 aydan sonra yapılıyor bitkisel ile ama ombre vs yapılmıyor
yaasemin suscarparimm hamilelik öncesi yaptım boşa yapmışım şuan gram kalmadı hormonlardan rengi açılma yapıyormuş doğumdan sonra tekrar yaptircam
Merveylmzakdnz suscarparimm aynı sıkıntı benim de var benim de 1 ay kaldı doğuma ve ben yaptırmak istiyorum bakalım
QUEEN088 suscarparimm Bana)bi karı küaforde söyledi gel yapıyım😂Dedim yok istemem Oğlum doğsun bende yaptırıcam)kaşlarım içleri boş😅
Driia Önerilmiyor bi tehlike olacağından değil de tutmaz hormonlar tavan yaptığı için o yüzden o sorumluluğu almak istemiyorlar. Kızım 3 aylıkken yaptırdım ve emziriyodum hiç bir sıkıntı olmadı.
Anneadaylari34 suscarparimm hamileyken yapilirmi bilmem ama ben yaptırdım microblading okadar rahat bisey keske önce yaptirsaydim dedim