suscarparimm Kızçeler guuu morning 💋 kucak dolusu aşklar 🥰 hamileyken microblading yaptıranınız var mı 🙄
Tubatgn suscarparimm teyzemin mesleği benimde hamileliğin başından beri yaptırdığım işlem aktı, anca doğumdan sonra yaparım dedi. Hem hormonlar hemde kimyasal 🌸
Bus_er suscarparimm ben kuaförüm hamileyken önermiyoruz Emzirirken doktorunuza danısarak güvenli bir yerde yaptırabılırsınız Ben emziriyorum şuan da yapmıyorum bılgınız olsun
cansualisa suscarparimm morninggg kuzum hamileyken yapılmaz emzirme döneminde de 8.ay itibari rahatlıkla yaptırabilirsin🌺
cansualisa suscarparimm valla çok güzel oldu benim gerçi yaptıralı 14 ay oldu dayanamıcsk gibi değil bitiyor hemen ya az dişini sıkarsın dinlene dinlene yaptı kız bana😀 Bnm çok doğal olmustu ama baya gitti
Tubatgn suscarparimm o zaman hamile olduğumu bilmiyordum, ağrı fazlaydı bende regl hassaslığı sandım ama değilmiş. Bence hiç yaptırma zaten hormonlar tavan aynı lazer işlemi gibi düşün benim anında aktı.
Bus_er suscarparimm kimyasal içerikli kullandığımız boyalar 100% olmasada içeriyor kanına işleme durumu var ayrıca o dönemde psikolojik olarak yanlıs karar alma durumu da soz konusu o yuzden onerılmıyor
Damlacaa Hepatit riskine karşı yapamayacaklarını söylediler bana hatta dövmede bu yüzden yapilamiyormus. Emzirirken de onermiyorlar 🥲
suscarparimm Damlacaa 15 tane dövmesi olan biri olarak dövme emzirirken 6 aydan sonrasında tehlike uyandırmıyor 4 saat emzirmemek öneriliyor sadece
Damlacaa suscarparimm Bende dövme yaptırmak için gittiğimde hamileliğin ve emzirmen bitince gel dediler 🥺 eğer öyle ise 6 ay değil ama 10 11 ay sonrası yaptırırım…
suscarparimm Tubatgn Yaaaaa bende dedim doğuma yakın işlemi yaptırayım ama vazgeçtim doğumdan sonra artık