BesimeSarikaya suscarparimm bende bugün sordum doğumdan anca 4 ay sonra yaparim dedi güzellik merkezi oda Nisan ayına denk geliyor 😊 vücudun tamamen toparlanması için anca o vakitlere denk geliyormuş
suscarparimm BesimeSarikaya Dp de yapıyorlar gebelere oraya gideceğim doktor onayı istiyorlar ama yazılı bir şekilde bakalım acı eşiğini merak ediyorum bende
MeralMine suscarparimm ben eyeliner da yaptirmiştim o zaman diş te beyazlattım dudak boyamaya da niyetlenmiştim ki öğrendim keşke öğrenmeden o da aradan çıksaymiş🤣
Bus_er suscarparimm kimyasal içerikli kullandığımız boyalar 100% olmasada içeriyor kanına işleme durumu var ayrıca o dönemde psikolojik olarak yanlıs karar alma durumu da soz konusu o yuzden onerılmıyor
MeralMine suscarparimm e hamile olduğumu bilmediğim için uyuşturucuyla uyuşturdu. Öyle birşey hissetmiyorsunuz tabi. Şimdi el ayak tırnağıma kalıcı oje yaptırdım kısmetse haftaya da ipek kirpik😀
Merveylmzakdnz suscarparimm aynı sıkıntı benim de var benim de 1 ay kaldı doğuma ve ben yaptırmak istiyorum bakalım
Nur123aa suscarparimm çok yaptırdım ama hamileyken değil zaten böyle şeyler hamileyken yapılması doğru değil şu emzirme donemim biraz geçsin bir daha yaptiricam 😄😄
suscarparimm MeralMine İpek kirpiği düzenli bende yaptırıyorum 2 hafta sonra tekrar yaptıracağım da aklım hala kaşta