snmhsnn gokce62_ bazen insanın kendisinin elinde olmuyor bebiş ve sen sağlıklı olduktan sonra dert etme yemediğim halde aldım bende kullanılan ilaçlar ilk üç ay yatmak zorunda oluşum falan başta kafama takardım ama sonuçta bebek doğduktan sonra bir şekilde gidecek bunlar kafana takıp kendimi de bebeği de üzme anne karnında karekter oluşmaya başlıyor 🙏
Esrakrhn gokce62_ 26 haftalık hamileyim 5 kilo aldım sanırım ben değil de bebiş alıyor kilo🥰dikkat etmeni öneririm çünkü aşırı kilo gebelik şekeri vs oluşturabiliyor
Gamzeeee16 gokce62_ hahahahah aynı durumdayız inan aman saldım gitti valla 🙄😂 21+5 teyiz bizde 11 kilo aldım yarasın 😂😂
Elif54_ seventhings neden üzülüyorsum herkesin bünyesi bir degıl onlar az kilo almıs ben cok kılo almısım dıye sakn dert etme bence kendne doktoruna danıs doktorunla görüş. Unutma karnında bir can var onunda moralini bozuyorsun uzuyorsun onu 🙏🏻
beybito27 gokce62_ Ben kilolu başladım hamileliğe. Gebelik sekerinden korktuğum için dikkat ediyorum. Kilo vermedim, kovid dahi geçirmeme rağmen ama 21+5 olduk 1 kg aldım yalnızca. Çok fazla ilaç ve enox iğne kullanmama rağmen kilo almamaya çalışıyorum
Aselsmoms Damlamsu ay 52 olmuşum canım ilk defa kilo alabilirim inşaAllah daha fazla almam bu kadar yeter 🤣
Mello29 54 ile hamile kaldım 56.5 kiloyum 16.hafta +2.5 kilo ama 1.5 kilosu progestan kullanip full yatmam gereken son 1 haftada alındı tek tesellim bebis önden gidiyor aman o iyi olsunda önemli degil.