Ysm0307 Adiz bu haftadan sonra almaya başlarsın bende 17haftalik oldum bir kilo aldım gerçi evden hiç çıkmadım hareketsizdim belki ondan almışmdr
turnaolmez gokce62_ valla helal olsun çok mu bilmiyorum ama ben 52 ile hamile kaldım 13+2 yim şuan 1 kilo almışım . Bundan sonrada hedefim 3 ayda 5 kilo almak
Busrasakarya gokce62_ tiroid hormonunuz yüksekse lütfen doktorunuza söyleyin çünkü onun tedavi olması lazım diye biliyorum.
gokce62_ Busrasakarya söyledim ama kaç kere 4. Ayı bekleyeceğiz diyor dahiliye randevu aldım bakalım ne diyecekler
Ayseegultokurr Gulbeyazozgul bende 63.950 ile hamile kaldım 35 haftadayim 9.5 kilo almışım 😁 herseyimiz aynı bu bir işaret
Busetanem gokce62_ bende de aynısı oldu 70le hamile kaldım ilk ayımda 6 kilo aldım sonra hamilelik reflüsü çıktı şuan 5 buçuk aylık hamileyim 80 kiloyum öyle gitseydim şuan 100 olucaktım kesin
Gulseemaa gokce62_ 25+1 hamileyim 68’le hamile kalmıştım şuan 83 kiloyum 🤦🏻♀️ bende sizin gibi çok hızlı kilo alanlardanım.
ipek_54 gokce62_ 36+5 89 kilo ile hamile kaldım şuan 96.200 üm iştahım kapandı sanki kilo almıyorum artık hatta bir bucuk haftada 900 gr verdim niye bilmem 🤷🏻♀️ doğum yaklaştı herhalde
Arife2736 gokce62_ 73 kiloyla hamile kaldım boyum uzun olduğu için kilo çok göstermem şuan da 86 kiloyum 31 haftaligim bundan sonra da az kilo alırsam çok güzel olucak