Mervetunc gokce62_ bende 11+4 üm hamile kalmadan önce 64 65 kiloları görmüştüm şuan 63 kiloyum mide bulantılarından dolayı yemek yiyemiyorum ama sen güzel beslenmişsin biraz dikkatli olmalısın
Zuleyhadere25 gokce62_ Bende 50 yada 53 kiloydum hamile kaldığımda şuan37 haftalık olduk 70 kiloyum 😅🤰🏻
mervebeklevic gokce62_ ovvv nasıl böyle kg alabildin? Ben 58 kg ile hamile kaldım bulantılar yüzünden 4 aylık süreçte 50 kg düştüm suan 7. Aydayız 62 kg ama muhtemelen zayıfladım bendede gebelik şekeri çoktu diyet yapıyorum 🥹🫶🏻
Dilanhztm gokce62_ bence baya almış sın canım ben 65 le hamile kaldım 36 haftadayim 70 kiloyum bebeğimin kilosu da gayet iyi
Gulnaz61 23 haftalık hamileyim 99 la hamile kaldım 94 e düştüm yiyemedigim zamanlarda. Şuan 99 kiloyum tekrar
Cemssceren 29+3 63 kiloydum hamile olduğumu öğrendiğimde şuan 71 kiloyum ( herkesin bünyesi farklı bazısı hiç kilo almaz bazısı çok alır bunu sakın problem etmeyin doktorunuzla konuşun fazla yada az olması durumunda o size destek olacaktır 💕❤️)
AngeL- gokce62_ bende 65-66 civarında hamile kaldım şuan 22 haftada 72 kiloyum doktorum kilomu korumamı söyledi unlu şeylerden uzak dur dedi
dilek3594 gokce62_ kızlar bende 7.haftamdayım fakat utandığım için kilomu doğru söyleyemedim sizce bir sorun olur mu
UyanHatice gokce62_ 33 haftalıgiz ilk hamileligimi öğrendiğimde 80 kiloydum şimdi 83 kiloyum ben kilo almadım öyle bebeğimde 2 kgdi en son
Didem18 gokce62_ Tiroid yapar ama moralini bozma. Sen ve çocuk sağlıklı ise biraz dikkat et. Guyya akıl vermek isteyipte eleştirenlere hiç aldırış etme. Burda hamile biri var ve fazla kilo almış olabilir. Ne kadar alması gerektiğini biliyordur zaten. Ya canım çok almışsın diyerek ona iyilik yapmıyorsunuz. En en en önemli şey moral… Sağlıklı bir şekilde sağlıkla al yavrunu kucağına 🙏