O1gencanne Sevinc_beyimov benım ılk te 5 ay sürmüştü.ne yesem kusuyordum.ay cok kotuydu.ama nasıl almıştm kılo ınanamıyordum.bbek almamıştı.sımdı tam tersi ben almıom bebek alıo 🥰🥰🥰
Fatmanur_keten46 @gokce62_ bende 14 +3 üm ben aksine zayıfladım 73 kiloyla hamile kaldım 70 kiloya düştüm mide bulantım fln da arada bir oluyor
AyEmGul Lutfiye20 ben de kendim için şunu düşünüyorum en fazla 66′ya çıkarım diyorum 10 kilo alırsam. Siz de en fazla 68 10 kilo dersek. :)
Elosh91 gokce62_ oo baya erken çok almışsın doktorun uyarır gerçi. Ben 49la hamile kaldım şuan 65im 37+1 deyim
Vrlkubra Ozlemiskndr ne zararı var merak ettim? Ben 53 tüm 69 kiloyum . Doktorum herhangi bir sorun teşkil ettiğini söylemedi henüz . Doğumuma da 30 gün kaldı gösteriyor
Ozlemiskndr Vrlkubra hızlı kilo almanın yazdım siz doğurmak üzeresiniz zaten normal arkadaşın ilk ayları
Sevcan24 gokce62_ 66 kilo ile hamile kaldım. 36 haftalık hamileyim 68 kiloyum . Bebek alıyor ilk hamileligimde de öyleydim.
06nurrrr 70le hamile kaldım şuan 23+6 ve 76 kilo olmuşum fazla kilo aldığımı düşünmüyorum fizigimde herhangi bir değişim yok kiloya yönelik sadece karnım büyük 😂
gokce62_ Selinsahinnn Hep midem bulanıyor benim 😒 midem de ileri derece gastrit var ama bakalım doktorumuz ne diyecek
Kralicediva gokce62_ gayet normal herkesin hamileliği farklı ilk hamileliğimde 35 kilo aldım 55 ten 90 a çıktım hiç bulantım falanda olmamıştı ama şuan hala bulantılarım var hamile kalma kilom 74 tü hala 74 üm 12+4 haftalığım kilo bu verilir doğumdan çıktığım gibi tartıya gittim 8 kilo gitmişti bile canını sıkma bol su iç hamur işi ve tatlıyı yarıya indir yeterli
Babynmommy Ben son iki haftada 2 kilo aldım, umarım böyle hızlı gitmez. 20+1 60kg hamile kalmadan önce ise 56 kgydim. Normal mi bilmiyorum…
Gul_20_20 Merve201119 teşekkür ederim canım evet inşallah, bebeklerimizi kucağımıza alalimda gerisi hall olur 🥰🤲🏻
ldyarse gokce62_ 55 ile hamile kaldım şu an 68 kiloyum 30+1’deyiz çok takma bence herkesin vücut yapısı farklı bir diyetisyen izlemiştim ilk üç ay çok almadığın sürece sonraki aylar o kadar önemli değil demişti ilk üç ay kendine alıyorsun çünkü ben ilk üç ay sadece 3 kilo almıştım zaten görende diyor kilo almamışsın önünde kocaman bir top var sadece