Alley06 anneyim96 evet benimde öyle gecem haftaya kadar sert tekmeler vardı şimdi kıpraşma şeklinde görüyorum karnımda hafif dokunsalar falan
Gulbeyazozgul Ayseegultokurr hadi bakalım takip edelim birbirimizi canım bende merak ettim sende ne gibi rahatsızlıklar var 😂😂
Ayseegultokurr Gulbeyazozgul benim şuan kasik ve bel ağrım çok var bebiş sağ tarafıma çok oturuyo o rahatsız ediyor 🤤 🙈 senin
Gzmslmz Alley06 yaaa ben bugun dogurcam sandim o derece zorladi beni.. yorulduğun donemse normal galiba az hissetmek yerleri daralıyor zaten
Tugce92 Prens-07 bende 15+2 mide bulantım yokta cok sükür. Cok gaz ve cok fazla iştah var davul gibi oldum şimdiden gören 6 aylık göbeği bu diyo🤣🤣 normaldede zayıfım he 34 bedenken hamile kaldım
Brcavsr anneyim96 Evet benim maşallah çok hareketli beni yoruyor o yüzden . Felaket dayak yiyorum cidden😁
Gzmslmz Alley06 oy masallahh sagikla gelsin insallah 🌸🌸 bu arada eger hareketlerinde uzun sureli azalma hissedersen mutlaka doktora bildir suyu falan azalmiş olmasın zaten sanirim 32 den sonra 15 gunde bir gormek istiyor doktorlar
Sude345 Prens-07 Allah yardımcın olsun canım.şu yazıyı görünce kalbim acıdı😊Bende çok çektim zulüm gibi bişeydi 7. Ayımda anca rahatladım 🤢