Gzmslmz Alley06 oy masallahh sagikla gelsin insallah 🌸🌸 bu arada eger hareketlerinde uzun sureli azalma hissedersen mutlaka doktora bildir suyu falan azalmiş olmasın zaten sanirim 32 den sonra 15 gunde bir gormek istiyor doktorlar
Alley06 Gzmslmz İnşallah 🤍 geçen kontrolüm vardı suyu iyiydi çok şükür ama yarın kaşıntı için gitcem olmadı bi soruyum
Beyzaonur 39 hafta 3 günlük olduk, Allah herkese hayırlı, kolay doğumlar nasip etsin bir nefeste kurtarsın inşallah bizleri💗
Escobar Rukiye24 evet zayıflar biraz daha net hissediyor bende öyleyim baya erken hissettim benimkiler heryerdeler ben ikiz olmasına bağlıyorum en çokta
Cikitabanana Elifinannesiiiii buradaki kg alımına verimine göre kendini kıyaslama derim, vucud aynı degil şehir aynı değil nem aynı değil yediğin içtiğin aynı değil.. allah herkesi farklı yaratmış sen nasıl mutluysan Öyle devam et.. aldığın kg hepsi emzirdikce ve bol su ile akıppp gidecek senden.. bunlar da birer tatlı anı olarak kalacak
Brcavsr anneyim96 Hareketlerini hissetmek çok güzel de inan benm kadar hissedip yasasan bir dur nolur artık dayanamiyorum moduna girersin inan o durumdayım🤭 bence senin durum benden iyi 😁