Eflal_ilayda20 Elifinannesiiiii 5.haftamız bakalım ama ultrasonda gözükmüyor dış gebelikten korkuyorum bir bilginiz var mı ?
dreampreee Asenacan bana da öbür hafta anca duyarız dedi sanırım 7. Haftayı kast etti anlamadım🥹🥹 yarın bi gideyim netleştirir inşallah duyarız hayırlısıyla
SilaTR Elifinannesiiiii 9+6 bugüne kadar belirtisiz geldik cinsiyet için gün sayıyoruz sonra da doğum için Allahın izniyle
Hatice_Bahri Elifinannesiiiii 30+2 sukur çoğu gıttı azı kaldı Allah hepımızı sağ Sağlık kavuştursun 🤍
Gzmslmz Alley06 yaaa ben bugun dogurcam sandim o derece zorladi beni.. yorulduğun donemse normal galiba az hissetmek yerleri daralıyor zaten
anneyim96 Alley06 ben aşırı bir hareket hissetmiyorum nadir oluyor gün içinde toplasan 10 bazılarının çok hareketliymiş mesela
Alley06 anneyim96 evet benimde öyle gecem haftaya kadar sert tekmeler vardı şimdi kıpraşma şeklinde görüyorum karnımda hafif dokunsalar falan
Brcavsr anneyim96 Evet benim maşallah çok hareketli beni yoruyor o yüzden . Felaket dayak yiyorum cidden😁
Zehra_Aghaverdi Elifinannesiiiii biz 36+5 olduk❤️ geceleri fena ağrılı geçiyor gündüzleri idare ediyoruz çok şükür