_Yeni_anne_ teşekkür ederim 🤗
Hastanedeki ebeler sancı zamanı hiç benimle ilgilenmedi ama belki de benim özel ebem olduğu için. Onun dışında doğum esnasında ve sonrasında Yıldız diye bir abla vardı Allah razı olsun ıkınırken başımı destekledi, bakım yaparken çok dikkatli nazikti 🙏 bisey lazım mi diye sık sık gelip soruyordu
Nehir Hocada doğum esnasında beni sakinleştirdi dualar okudu beni hiç acele ettirmedi; epizyotomi olmasın diye son ana kadar bekledi, dikiş atarken falanda öyle bir ağrı hissetmedim eli hafifti ki benim canım tatlıdır… göbek kordonunu eşime kestirmek istediğimi söyledim plasentayi almak istediğimi hepsini onayladı herşey istediğim gibiydi 🙏🌸
Cavide ebe 4bin tl istiyor helâli hoş olsun iyiki diyorum o vardı yanımda, çok destekçi oldu bana ve su an hala irtibattayız

Halimekinali123 Rabbim sizede nasip eder inşallah 🌷🌸Gerçekten doğum anı müthişti ilk kez doğurduğumu anladım diğer oğlumda ameliyat olmuşum hiç bir şeye tanık olmamışım…

oznuroznur07 Şimdi gördüm canım ssvd yapmışsın maşallah sana kendinle gurur duy 🥰 ben o an o kadar gurur duymuştum ki kendimle.
    Çabucak toparlarsın inşallah

TospilikVeAnnesi Sanki kendim dogurmusum gibi mutlulukla okudum
    Bende istiyorum ama maddi imkan buna el vermiyor tek duam Allahim nasip et o duyguyu ❤️
    Zamanlarımız aynıymis sizinle bende 2020 ocak ilk doğum sezeryan 3800 bebek büyük bir baş…
    İkinci de oğlan baş kilo hep önden gidiyor yapabilirmiyim bilmiyorum
    Riskler korkutuyor ama guveniyorum kendime olabilir diyorum
    Boyunuz kilonuz yazar misiniz

Çok güzel bir doğum olmuş maşallah ne kadar ücret ödediniz ebeye doktora birde sezeryan dikislerinizde ağrı acı oldumu doğum sirasinda

TospilikVeAnnesi Çok güzel anlatmissiniz insan okudukça heyecanlanıyor.gecmis olsun sağlıkla büyütün çabucak toparlanın inşallah.bende ssvd istiyorum doktorum destekliyor ama çok ilgili görmüyorum biraz moralim.bozuluyor.ilk oğlum sezaryen başı buyuktu 3600 doğdu 2 haftada ilerideydi apar topar 37+5 te almışlardı ben hep dogurabilirdim diyip üzülüyorum.simdi 34 teyim yine bebeğim önde bu sefer yaklaşık 3 hafta suyum fazla ne gibi risk olur bilmiyorum ama Bi anda sezaryen der diye korkuyorum keşke suyum gelse hersey normal gitse.ben kilonuzu merak ettim ben 106 filan oldum insulin kullanmıyorum ama şekerle uğraşıyorum dikkat etmeye çalışıyorum bu süreci nasıl etkileyecek bilmiyorum ama iyi olacak yine böyle söyleyecekler belli.bir umut oldunuz umarım banada nasip olur 🙏

Kaahvelii Rabbim sizede nasip eder inşallah 🙏🙏 Ilk oglum minnacık doğdu 2500g ama bu babaya çekmiş 🤭 iri bebek doğurmak daha kolay diyorlar kendini daha kolay itiyormuş artık orasını bilemicem bizimkinin kafası büyüktü o yüzden baya zaman aldı kanala girmesi.
          Ben 53kg ile hamile kaldım 69kg ile doğum yaptım boyum 167cm. Bunda çok kilo aldım ama zayıf olduğum için doktorlar sorun yok dediler.
          Maddi boyutuna gelirsek eşim Allah razı olsun herşeye tamam dedi kenara biriktirdi her ay
          Devlet hastanesinde yapan da var ssvd Bezmialem Vatan da yapan varmış

Eminebayrambey Teşekkür ederim dikişlerimde bi ağrı olmadı çok korkmuştum olur diye ama çok şükür olmadı 🙏
          Ebe için 4bin Nehir Hocada mesai içinde 12 mesai dışı 14bin tl alıyor…

Newmom93 Herkese bi Cavide Ebe şart 🤭 Eşim bile diyor doktordan çok o seninle uğraştı aslında bütün parayı ona vermek gerekiyordu 🤣 Insan o an ağrıdan kıvranırken birinin seni rahatlatması çok çok iyi oluyor sen artık bitik bir haldeyken elinden tutup tekrar kaldırıyor güç veriyor

Mugesaglam Amin inşallah teşekkür ederim 🤗
          Doktor bende gebelik şekerinden şüphelendi bebek iri olunca sonuçlar temiz çıktı ama ben yinede dikkat ettim karbonhidrat tarzı makarna pilav patates kızartma meyveyi azalttım artık doğum yaptığım gün pazardan full sebze yeşillik almıştım 🤣 salatayla beslenicektim
          53kg ile hamile kaldım 69 ile doğum yaptım.
          Umarım sizde bu duyguyu tadarsınız herşey gönlünüzce olur 🙏🌸

Bende sancılarımin gelmesini bekliyorum günüm doldu bende nehir hocanın hastasıyım Allah izin verirse ssvd yapicam nolur dualarınızda eksik etmeyin benide

Ebhildav Tez zamanda kucağına Bebeğini alırsın inşallah. Bol bol yürü merdiven in çık yerleri sil hurma ye çuha çiçeği kapsülü kullanabilirsin rahim ağzının yumuşaması icin …

bir ay sonra

Bende ssvd istiyorum doktorumda destekledi ama hastane sezeryandan üç kat fiyat alıyor bütün hastanelerdede böylemi?