Dilan246 Kivircikkuala Rabbim tez zamanda bu güzel duyguları sana da tattırsın inşallah ❤ bende hamileyim ilk gebeliğim biraz sıkıntılı geçiyor ama olsun onun iyi olduğunu görüp kalp atışını dinledikten sonra hiç bişeyin kalmıyor tez zamanda aynı hisleri yaşa inşallah 😙❤
Kivircikkuala senagibi inşallah kuzum vardır ama ikisinde de 15 dk sonrasında çıktı büyük ihtimal daha yumurtlamanın 10.günündeyim
Dilan246 Kivircikkuala iyi düşün iyi olsun benim bebiş acemiliğe geldi ama iyiki geldi şuan kıpır kıpır içim ☺ Rabbim bu güzel duyguları sana da tattırsın inşallah
Nazli777 Silik bile olsa orda var gebelik benziyor eyer gebelik yoksa hiicc bir zaman 2ci czgi cikmazz ben 5 yildir evliyim 5 yil olmadi bende hic rastima gelmedi boyle sey wimdi 2ci bebiwe hamileyimben
papatya-0 Nazli777 bende daha önce yaptığım testlerde hiç ikinci çizgi gormemistim bu sefer sabah ilk idrarla yaptığımda çizgi gayet ben bakınca görünür oldu kan verdim kanda değer 0.100 neden böyle oldu bilmiyorum Baska bir hormon filan pozitif çıkartır mı acaba
Nazli777 papatya-0 diw gebelik ola bilor 0.100 bu demek ko bu 25 filan yuklelib donra anidrn 0.100 yendi
Sinem94 Kivircikkuala haklısın cnm uzun bi ama sabır gerektiyor bu işler napalm umutsuz olmayalım önümüzdeki aylara inşallah 🤲🤲🤲bu arada adetin geçmişmiydi eğer geçmediyse bir de geçince tekrarla testi
Kivircikkuala Sinem94 Adete 3 kaldı kuzum iki testte de kuruma çizgisi olmazdı herslde ki öncekine göre dün ki pembemsi
Sinem94 Kivircikkuala cnm gecikmeyi bekle kan ver en iyisi bu galiba olmasa silik dahi çikmiyo o yüzden var diyorum 🙏🤭🐣
Kivircikkuala Nazli777 Evet var kuzum hatta düne göre daha pembemsi ama hemen değilde sonrasında çıkıyor olması beni tedirgin ediyor belki de doğru değil sonuç