AsyA_34 Kivircikkuala ya bende geçen hafta yaptığım testi bugün gördüm 2.çizgisi silikti dedikleri gibi su döktüm geçmedi ondan sonra da daha test yapmamıştım acaba olabilir mi ümitlenmek istemiyorum 🥹🙏🏻
Sinem94 Kivircikkuala yok cnm ikincisinde göremedim ben yukaridakinde var gibi gördüm adetin geçti mi senin istersen bi erken gebelik testi yap
Kivircikkuala Sinem94 Yukardaki eski olan kuzum yeni olan alttaki yoksa yoktur zaten zorlamaya gerek yok 🥹🥹
Kivircikkuala Nazli777 Kuzum şu an işteyim 12 de çıkıyorum 1 de evde oluyorum anca yeni halini o zaman atabilirim ikincisinin ne durumda olduğunu bilmiyorum bende şu an
Sinem94 Kivircikkuala cnm yoksaa üzme kendini önümüzdeki aylara nasip olur inşallah 🙏🙏ama bi erkenci test yapmanı tavsiye ederim ben yaptım negatif kuruma çizgisi bile çıkmadı
Peras7 Bende de silik çizgi olmustu aynen bu şekilde öğrendim adetime 1 gün kala ve cok şükür 11 haftalık hamileyim. Sende de hamilelik görünüyor inşallah öyledir 🥹
Sinem94 Kivircikkuala haklısın cnm uzun bi ama sabır gerektiyor bu işler napalm umutsuz olmayalım önümüzdeki aylara inşallah 🤲🤲🤲bu arada adetin geçmişmiydi eğer geçmediyse bir de geçince tekrarla testi
Pertefeza Kivircikkuala Başka bir test al canım sabah erkenden düz zemine koy hiç bir şekilde elleme testi sonrasında bu silik gibi olan çizgi direk koyu kırmızı oluyor bende de ilk böyle çıktı ama ilk 5 dakka içerisinde çıkan 10 dakka da da olabilir o doğru sonrasında doğru değilmiş Ama sen muallaktasın bende ilk hemen çöpe attım negatif tek çizgi diye sonra lan ben yanlış mı yapıyorum acaba diyip short izledi. YouTube den kadın 5 dakka bekleyin diyordu sonra o ara baktım 5 dakka olucak yapalı gittim çöpe baktım test aynı senin attığın fotoğraf gibi heyecan yaptım tabi gitti. 2. Test aldım düz zeminde yaptım 1 dakka bile olmadan kırmızı çift çizgi çıkmıştı . Rabbim gönlüne göre versin balım inşallah hamilesinde çok mutlu oldummmm 2 testi yapıp netleştir pazartesi sağlık ocağından kan verirsin ama bekletemem dersen en son yaniii 4.5 ay önce özelde 60 TL di gebelik için kan vermek sabah erken gidersen akşam 6 gibi sonuçları veriyorlar sana 🌸🤍
Kivircikkuala Pertefeza Ah kuzum testi yeniledim ama gün içinde yaptım meraktan negatif çıktı test bozukmuş öteki herslde Bak şimdi sana ikisini de atıcam
senagibi Yanıltmak gibi olmasın ama ben var gibi görüyorum iki testte de 🤷🏻♀️ İnşallah vardır, Allahım gönlüne göre versin. Gibip bi kan testi vermelisim en yakın zamanda ☺️
Kivircikkuala senagibi inşallah kuzum vardır ama ikisinde de 15 dk sonrasında çıktı büyük ihtimal daha yumurtlamanın 10.günündeyim