Kivircikkuala kubraselcuk bende çatladım ama kocam inanmıyor testler bozuk diyo kan vermeye götürmüyor gebelik testi de aldırmıyor emin ol benim durumum daha vahim 😭🥲 Ancak yarın 17:00 gibi test alıp yapabilirim
Sinem94 Kivircikkuala cnm gecikmeyi bekle kan ver en iyisi bu galiba olmasa silik dahi çikmiyo o yüzden var diyorum 🙏🤭🐣
Kivircikkuala Sinem94 İnşallah kuzum İnşallah buraya Hamileyim diye yazmayı o kadar istiyorum ki Rabbim hepimize nasip etsin inşallah 🙏🏻
Dilan246 Kivircikkuala iyi düşün iyi olsun benim bebiş acemiliğe geldi ama iyiki geldi şuan kıpır kıpır içim ☺ Rabbim bu güzel duyguları sana da tattırsın inşallah
Kivircikkuala Dilan246 inşallah kuzum sende sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim ❤️
Nurcanben Kivircikkuala yapınca haber verir misiniz bende sabah test yapmıştım çıkmadı 1 2 saat sonra baktım bu şekildeydi
babymomm__ Nurcanben erken gebelik testi de yapın derim ben ilk kaset test denemiştim bişi gözükmedi erken gebelik testi denedim çift çıkmıştı
gulsumd1 Kivircikkuala bu ay benimde başıma geldi bu kuruma çizgisiymiş bende işten gelip yeniden baktığımda çizgi vardı 🫠 regl oldum☺️
papatya-0 gulsumd1 ben daha önceki aylarda da yapıyordum test saatler günler geçse kuruma çizgisi çıkmıyordu ya 🥲