Burcu350947 Mfyy doktor daha iyisini bilir tabi ama stres yapmadan sen üstüne düş bence araştır oku canım görüceksin umarım hepimiz için en güzeli olur ❤
hayalbahcem 2prensesannesiiii ya ne güzel süpriz olmuş 😍 aramızda çok yokmuş bnde 11-12 pik günlerimdi 🙏🏻🌸 heyecanlıyım inşallah güzel haberler alırım bnde
2prensesannesiiii hayalbahcem evet mucizemiz oldu🌟 darısı senin keseyi görmene inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım 😍🥰
Burcu350947 2prensesannesiiii bende aynı şeyi düşümdüm ne yicem dedim bitkisel protein olduğu için sanırım ![](https://)https://drive.google.com/file/d/19bfangft7I4AU_FSpXL7q1B7m0YCCKYY/view?usp=drivesdk
canselnzm 2prensesannesiiii bende haftaya perşembe gidicem kese görmeye inşallah sıkıntısız geçer görürüm 🙏🏻
Dirik Benim adetim 2 gün gecikti arkadaşlar ama idrar testinde çıkmıyor pazartesi kan testi yaptiricam çıkar mı acaba 🥺
yagmur089 Dirik birzdaha bekle 4 gun gecerse ozmn net hamilesin ben 4 gun bekledim adetim gecti oyle kesin belli oldu ama adetin duzenliyse tabiki
yagmur089 2prensesannesiiii benim 27 Ağustos ama eylulun sonunda ogrendim betam ilk 1589 cikti aceba normal mi
2prensesannesiiii yagmur089 kaç gün geciktin canım sağlıklı olup olmadığını anlamamız için bi kan daha vermen gerekiyor en az 2 katı artması gerek🙏🏻
yagmur089 2prensesannesiiii bende haftaya gorcem inşallah 4 haftalikken gozukmedi var bsyler ama dedi net değil dedi haftaya jesin gorururum inşallah
2prensesannesiiii yagmur089 4 buçuk haftalık dedi bana da 🥰 kese göründü içi dolu🙏🏻 Darısı senin görmene inşallah 🙏🏻
Dirik yagmur089 evet evet düzenli adetim normalde hiç gecikme yaşamam pazartesi günü 5 gün geçmiş olacak kanda çıkarsa çok iyi olur
yagmur089 2prensesannesiiii ben 4 gun gecikmistim test verdim 1568 di gliba snrada kan bida vermedim cumaya inşallah gitcemozmn isterim doktumda uygun gorurse isterse
Aylinnn_ 2prensesannesiiii benim 5 hafta oldu bugün ama kese var daha ici görünmedi sıkıntı mı var acaba
yagmur089 2prensesannesiiii amin inşallah doktum belli belirsiz var gibi dedi haftaya gel bakalim bida dedi
busraninprofili Tubamiyy caniim insallah gorursun benmde yarin kontrolum var kalp atislarini dinleyecegiz insallah ❤️🥰 8 haftaligiz suan 2 hafta once sadece keseyi gorduk insallah bebekte vardir :(
Asyaa_1 Ben de eylüde öğrendim şimdi 8+ 5 haftalığım kalp seside duyduk çok şükür 9 haftaya doğru yol almaktayım ama midem ve aşırı halsizliğim var😿