Masalinmevsimi 2prensesannesiiii ben dün öğrendim regilime 2 gün vardı.. sonuç 13, 28 pazartesi günü tekrar gidip yükselişine bakacak:)) umarım vardır
Aylinnn_ Aylinnn_ ayricasonucumda tsh yani tiroid 2.87 çıkmış doktor dahiliyeyle goruscez dedi sonuç bu kadar kötü mü ya ben bişey anlamadm
Aylinnn_ 2prensesannesiiii doktor moralimi bozdu tiroid 2.87 çıktı 2.5 çıkması lazimmis bide ilgisiz flan hiç bişey anlamadm ya
Meryem_79 Ben 22 eylülde test yaptım iki çizgi çıktı biraz silikti diğersi gün yine yaptım ikiside baya kırmızı çıktı pazartesi doktora gittim bebek kesesi gözüküyor dedi doktor
Aylinnn_ 2prensesannesiiii evet degistircm doktoru başka doktor görüştüm az önce dahiliyeye flan gitmeye gerek yok ben ilaç vericm o kadar yüksek değil diyip içimi rahatlattı pazartesi ona gidicm
Hulyaa- 2prensesannesiiii ay bende burdayım 8+2 ama aslında daha küçük hesaplarken düğünümden önce son adet tarihim hesaplandığı İçin 🙈
2prensesannesiiii Hulyaa- yaaaa yeni evlisin ilk denemede mi oldu tebrik ederim sağlıcakla al inşallah kucağına🥰🙏🏻💓
2prensesannesiiii canselnzm hahhahh 🥰 kasık ağrısı sancı göğüs hassasiyeti bi de dün kustum hastaneden eve geldikten sonra sersemlik progestan içince oluyor 🥰 şu haftaları hayırlısıyla atlatırız inşallah ultrasonda hareketli olduğu zamana ışınlanmak istiyorum ben🙏🏻🥰🌟