Serraninannesi53 Selam kızlar. Bende 24 eylülde öğrendim hamile olduğumu. SAT 17 Ağustos. Uygulamaya göre 6+1 gözüküyor kan felan vermedim 5 ekimde gidicem doktora bakalım ne kadarlık olmuş 😂 bu arada 9 aylıkta bir kızım var 😍
Teslimenursevil Mry123 sadece 1 kere mi test verdiniz benimde bugün 244 çıktı ama doktorum az buldu değeri
Mry123 Teslimenursevil hayır ilk verdiğimde 75 ti iki gün sonra 250 li bir şeydi 2 gün sonrada 750 oldu benim 3 katı yükseldi hep doktor 3 katı yükseliyor iyidir dedi.
CANIM96 Bende tüp bebekle gebeyim Ağustos teansferim oldu 7+4 olduk bile ☺️çok.sukur 6 haftalıkken kalp atışını duyduk
2prensesannesiiii Kbramhmt gittim keseyi gördük doktor 4.5 haftalık dedi hayırlı olsun her şey yolunda dedi boş gebelik değil dimi dedim yooo gayet iyi dedi🥰
2prensesannesiiii 2prensesannesiiii @Papiiii keseyi gördüm canım içi de dolu 11 i kalp sesi için gideceğim 🙏🏻 Doktor her şey yolunda dedi🥰 4+5 haftalık
Papiiii 2prensesannesiiii kizz o zaman senindemi haftan 3 gun geriden bir hanimda vardi burda onunda 4.5 gun geriden geliyordu bende sabirsizlaniyorum cumartesi olsada gitsemmm hemen.Tebrik ederim seni bebegi gordun yanii ici dolu derkenn
YGMR-CANSIN 2prensesannesiiii Ya benim 5+3 te gittiğimde kesenin içinin dolu olup olmadığını kalp atışıyla anlıycaz dedi..size nasıl dolu dedi acaba? Kalp atışı duyulmadan anlaşılmıyor diye biliyorum ama
2prensesannesiiii AdaKaranfili evet canım 😍 yemek yapıyordum müsait olunca senide etiketlicektim teşekkür ederim 🙏🏻 🥰
2prensesannesiiii Papiiii bilmiyorum 5+2 sandım 4.5 haftalık dedi doktor haftasına yakın ya çünkü 6 hafta diye gittim öncekinde 5 çıkmıştı haftasına yakın yine çok şükür
AdaKaranfili 2prensesannesiiii rica ederim kuzum.oh iyi barı rahat nefes alirsin artık .😊 Ben Pazartesi giderim herhalde. O zaman 6 hafta olucam.insallah o zamana kadar bir sorun olmaz