Erbe canselnzm evet sık takipteyim dikis yerim taze olduğu icindoktor riskli dedi eşinin düzgün bı yere yerlesmesi bekliyoruz ins öyle olur tek duamız bu dikislere yapisirsa sıkıntı dedi doktorum
Gizmo55 Tubamiyy canım ben dün gittim 6+2 de kese bebek ve kalp atışı gözüktü Allahın izniyle görürsün 😍
Serraninannesi53 Selam kızlar. Bende 24 eylülde öğrendim hamile olduğumu. SAT 17 Ağustos. Uygulamaya göre 6+1 gözüküyor kan felan vermedim 5 ekimde gidicem doktora bakalım ne kadarlık olmuş 😂 bu arada 9 aylıkta bir kızım var 😍
Teslimenursevil Mry123 sadece 1 kere mi test verdiniz benimde bugün 244 çıktı ama doktorum az buldu değeri
Mry123 Teslimenursevil hayır ilk verdiğimde 75 ti iki gün sonra 250 li bir şeydi 2 gün sonrada 750 oldu benim 3 katı yükseldi hep doktor 3 katı yükseliyor iyidir dedi.
CANIM96 Bende tüp bebekle gebeyim Ağustos teansferim oldu 7+4 olduk bile ☺️çok.sukur 6 haftalıkken kalp atışını duyduk
2prensesannesiiii Kbramhmt gittim keseyi gördük doktor 4.5 haftalık dedi hayırlı olsun her şey yolunda dedi boş gebelik değil dimi dedim yooo gayet iyi dedi🥰