2prensesannesiiii canselnzm anladım canım 🥰 bi an önce ertesi güne gelelim hem kese görmeye gidecem hem sınav sonucum açıklanacak🥰🙏🏻
canselnzm 2prensesannesiiii hayırlısı inşallah 🙏🏻 Gördükten sonra benide etiketle olur mu bildirim gelmiyo kaçırabilirim 😂
Gizmo55 2prensesannesiiii 10 eylül de vermedim canım ben biraz erken öğrendim adet gecikmesinin 3.günü verdim 5454 çıkmıştı değerim
Mfyy Denizegeabioluyor onu genelde iğne olarka yapıyorlar hapını bilemiyorum Rabbim sana bağışlasın 💕💕💕
Bsrbkds_57 Bende dün beta hcg baktırdım 4044 çıktı bu gün 5. Haftamdayım kaçıncı ahfta da doktora muayene olmaya gitmeliyim
2prensesannesiiii Bsrbkds_57 sata göre 5+1 im 🙏🏻 Yarın 5+2 ultrasonda kaç hafta çıkacak yatın bilmiyorum 🤷🏻♀️ inşallah görürüm keseyi
Kbramhmt 2prensesannesiiii bende gun sayıyorum gun gecmiyor hayla 4+4 ayin 11 ine daha cok var bakalim gittigimde kalp duyacak miyim
Erbe 2prensesannesiiii evet eylülde öğrendim ve sok gecirdim 12 haftalık şuan cnku ilk bebişim beş aylik
canselnzm Erbe maşallah 🧿 12. Haftaya kadar farketmediniz mi hiç ay ne güzel stressiz sıkıntısız olmuş 😍😍
YGMR-CANSIN Gmzekerr Merhaba..16 Ağustos son adetimin ilk günü..Keseyi 5+3’ te gördük çok şükür..Cumartesi yani 6+4 te kalp atışını duymaya gideceğiz
YGMR-CANSIN busraninprofili Hayırlı uğurlu olsun,bizim de kalp atışı 1 ekim..Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah 🙏🏼