Summerwine Hanife61 14+4teyim büyük şeylerden başladık alışverişe kıyafet için cinsiyetin tam netlesmesini bekliyoruz😍
Rabiaaaa Hanife61 bugün 14 haftalık olduk biraz zorlayıcı geçiyo ama bunada şükür cinsiyeti öğrendikten sonra başlayacağım alışverişe inşallah ☺️
Hanife61 Cey-cey yok canım benimde görünmüyor ya sanırım bu tarz testler direk doktor sayfasında çıkıyor
Hanife61 Mello29 bol bol dinlenin o zaman hamilelikte çoğu kadının kanaması oluyormuş canınızı sıkmayın o yüzden
Summerwine Hanife61 ay ben 14+5 mişim🤣ya biz de daha da pahalanmadan bebek arabası ve dolabını aradan çıkardık.Daha eksik çok tabi alırsınız siz de yavaşça 😍
Senanur567 Hanife61 zıbın iki tane battaniye ana yani aldım hastane çıkışı ıslak mendil deterjan puset örtüsü
Hanife61 Summerwine internetten mi aldınız memnun kaldınız mı aldıklarınızdan tabi daha kullanmadınız ama bende büyük şeyleri erken almak istiyorum fikir olsun ☺️
Hanife61 Ledeyna21 ay belki dee kızdır derler ya kız kendini göstermez diye 🙈 sağlıkla gelsin de minik
papatyadenis Hanife61 16+4 🐢 Oğlumun bütün alışverişini yaptık herşeyini aldık babası ile 5 Mart doğum gözüküyor bekliyoruz bakalım 😍
Hanife61 papatyadenis ayyy maşllah ne çabuk bitirmişsiniz herşeyi neler aldınız bizlere de bilgi olsun 🙈 nerden aldınız mesela💙🧿
Summerwine Hanife61 bebek arabasını mağazadan aldık e bebekten kanz d go travel diye geçiyor ama hantal değil,suruşude güzeldi baya sürdüm magazada 🤣,dolabı tendyoldan aldık daha kurmadik inşallah o da güzel çıkar ☺️bir de indirimde ıslak mendil bez aldık🤣