Hanife61 Meerve-um sakın korkmayın bol bol dua edin bu haftalarda normalmiş karın ve bel ağrıları benim bir tanıdğımın sürekli kanaması oldu ama bebiş dünyaya geldi bile bol bol dua edin sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻
Rmsc Hanife61 16+1den selamlar alışveriş için biraz daha beklicez yeni sezon ürünleri daha yeni gelir 😇 cinsiyetimizde belli oldu oğlumuz olacak Allah nasip ederse , bulantılar hala devam ediyor 😔
Hanife61 Rmsc ayyy maşallah 🧿 sağlıkla gelsin bizim de daha belli değil benimde bulantılarım yoğun hani bu balayı ayıydı😂
Hanife61 Hiloska ay bizimde öyle 10 ekimde randevum var 🙈 bakalım neymiş bebişlerimiz sağlıkla gelsin ilk öncelik tabi
Cey-cey Hanife61 yaptırdım aslında bakılan parametreler iyi cıktınsadece yas riski cıktı Normalde temiz cıksaydı dersylıya girmicektm simdi detayylıyı bekliyorum 😔 1.592 cıktı yas riski diger seyler gayet normal dedi
Hanife61 Cey-cey yaş riski ne oluyor bu arada bende yaptırdım sonucu şuan e nabızdan baktım normal yazıyor 10 ekimde randevum var doktorum ne diyecek sonuçlar hakkında bilmiyorum 🤷🏻♀️
Sevimefealp Bizde 14+5 deyiz 28 eylülde gidicez geçen hafta göremedi doktor bu sefer inşallah görür 2 oğlum var gönlümden tabiki birde kız cocugu geçiyo allah hayırlısıyla nasip eder inşallah
Hanife61 Sevimefealp Allah gönlünüze göre versin inşallah 🤲🏻 Öncelik sağlıkla gelsin tabi diğer çocuklarınız büyük mü ☺️
Rabiahilall Merhaba bende 10 aylık bebemle birlikte sürpriz gebelik yaşadım, şimdi ikincim mart bebesi olacak inşallah. Hepimiz sağlıkla kavuşalım 🥰
Hanife61 Cey-cey yok canım benimde görünmüyor ya sanırım bu tarz testler direk doktor sayfasında çıkıyor
Mello29 Hanife61 15 mart gösteriyor dogum ama benim içime 28 subat doguyor bebek arabasi oto koltugu kıyafetlerin birazini aldık bebisin cinsiyetini 12.haftada ögrendik gerci ögrenmeden bile hep erkek kiyafetleri almistim öyle hissetmistim su an tek sorunumuz azcik hareket etsek olusan kanamalar 15 +1 deyiz 20.haftaya kadar yatmayi düsünüyorum
Hanife61 Mello29 bol bol dinlenin o zaman hamilelikte çoğu kadının kanaması oluyormuş canınızı sıkmayın o yüzden