Hanife61 Ledeyna21 ay belki dee kızdır derler ya kız kendini göstermez diye 🙈 sağlıkla gelsin de minik
Anneada Bu gece 16. Haftaya giris yapcaz ama cinsiyet net olmadigi icin baslamadim belli olsa bile hemen baslamam en az 25. Haftalarda baslamayi dusunuyorum alisverise.Hayirlisi olsun tabiki once saglikli olsun evlatlarimiz 🤲🏻
Hanife61 Anneada aynen öyle sağlıklı olsun öncelikle fiyatlar gün geçtikte artıyor bazı annelerin acelesi de biraz bu yüzden sanırım ☺️
Hanife61 papatyadenis ayyy maşllah ne çabuk bitirmişsiniz herşeyi neler aldınız bizlere de bilgi olsun 🙈 nerden aldınız mesela💙🧿
papatyadenis Hanife61 eşim asker olduğu için o göreve gitmeden Alışverişini yapalım dedik e bebeğe girdik beşiğini bebek arabasını hastane çıkış setlerini bez ıslak mendi ağız mendili biberon müslineri a dan z ye bir Alışveriş yaptık toplamda 25 bin tl tuttu
Anneada Hanife61 Tabiki haklisiniz o yönden erken almak iyi . Ben yurtdisindayim fiyatlar cok fazla degismiyor . 🤷🏻♀️
Anneada Hanife61 Tabi birde ne alacagimi bilmiyorum ilk gebelik ve ailem de yanimda degil tek basina olunca kararsiz kaliyorum 😅
Summerwine Anneada ah ah burda bugün 50 lira olan şey yarın 100 oluyor malesef o yüzden erken davranıyoruz mecbur 🥲
Summerwine Hanife61 bebek arabasını mağazadan aldık e bebekten kanz d go travel diye geçiyor ama hantal değil,suruşude güzeldi baya sürdüm magazada 🤣,dolabı tendyoldan aldık daha kurmadik inşallah o da güzel çıkar ☺️bir de indirimde ıslak mendil bez aldık🤣
nilayakinci Hanife61 full uykum gelerek hep halsizim 😂 bugün tam 14 haftalık olduk fetal DNA yaptırdığım için cinsiyeti erken öğrendik kızımız olacak hayırlısıyla🥹💖🎈🌸
Biannebibebe Hanife61 13+4 olduk bugün pazartesi cinsiyet için gidicem inşallah gösteriiiir bende dayanamayıp unisex bişeyler aldım ama bıraktım artık bekliyoruum 🥳
Cey-cey Burcu1101 hayır henğz ögrenmedim sadece 10 haftlaıkken kıza benziyo demisti kese şeklinden snaırm 6 ekimde gidecem bakalım siz ögrendiniz mi
Burcu1101 Cey-cey 11 haftalık Ken erkeğe benziyor demişti cumartesi izne çıkıyoruz izinden dönüşte öğrencez daha 3 haftamız var 🙈
Cey-cey Hanife61 fetal dna özel bi test maliyetli 5 /6 bin gibi bi fiyatmıs Onu yaptırınca bise varmı yokmu herseyi söylüyormus diger testlere gerekmolmuyomus sonrasında