Hanife61 Hanımlaaar nasılsınız kaç haftalıksınız 🧸 Nasıl geçiyor hamilelik tatlı alışveriş telaşları başladı mı ?🐝
Minikannesi00 Hanife61 keşke başladı diyebilseydim. Bende heyecanla bekliyordum ama 12 haftalıkken doktor yaşamayacağını söyledi. Bekleyişteyim dua topluyorum,Allah hayırlısını versin
Fulyap93 Hanife61 Hanife61 14 hafta oldu bu gün doktorum cinsiyeti net söylemediği için hiç bir şey almıyorum 1 oğlum var bu kız gibi dedi 2 seferdir gidiyorum gibi diyor net konuşmadığı için almıyorum erkek derse evde eşyalarımız var malum🙈
Ledeyna21 Hanife61 Allah nasip ederse 9 Mart doğum ama 14 Mart olursa daha çok sevinirim doğum günümüz aynı olur❤️ fakat cinsiyeti belli değil
Ela344 Hanife61 17+2 haftalıktan merhaba 🥰 babamızın görevi çıktığı için prensesime alışverişe başlayamadık kendi memleketime gidince inşallah yavaş yavaş başlayacağım 🙏🏻☺️
Hanife61 Minikannesi00 duamızı okuduk . Rabbime sığının o herşeyin en iyisini en doğrusunu bilir ümitsizliğe asla kapılmayın sağ sağlam bebeklerimizi kucağımza alırız inşallah 🤲🏻
Ozlemiskndr Hanife61 11+3 şuanda cinsiyet belli olmadığı İçin daha bişey almadım daha erken sanki zaten ☺️
Hanife61 Ozlemiskndr evet şuan erken ama insanın içinde istemsizce bi heves oluyor bir an önce bişeyler almak istiyorum sürekli internetten bakıyorum falan 😬 🧸
Gizemmdgru Geçen hfta erkek gibi dedi bu hafta kız ben de bekliyorum hala alışveriş yapmadım. Bu değişmez gibi ama yine de biraz dha beklicem. 13 haftalık hamileyim
Hanife61 Gizemmdgru bizde 14 ama henüz doktora gitmedik 10 ekimde öğrenicez inşallah birazdaha beklemekte net olması için fayda var ☺️
Ayseltn01 15+1 erkek annesiyim 💙 Dayanamayıp indirimden yazlık tulumlar ev patiği alındı 🥲 6 takımımız oldu bile şimdiden
Hanife61 Ayseltn01 allahımmmm bende sürekli indirimlere bakıyorum favorilere ekledim bile çoğu şeyi ama cinsiyetimiz belli değil hala 😬🤎
Meerve-um Bende şuan 14+1 deyim geçen hafta cinsiyeti öğrendik 9 hastalıkken bir kanamam oldu ama sıkıntı yoktu yaklaşık bir saattir karnım ağrıyor kanamam yok ama korkuyorum bebeğime bir şey olacak diye 😔
Hanife61 Meerve-um sakın korkmayın bol bol dua edin bu haftalarda normalmiş karın ve bel ağrıları benim bir tanıdğımın sürekli kanaması oldu ama bebiş dünyaya geldi bile bol bol dua edin sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻