Ahuum Pijamaskeliler sonucuma göre antibiyotiğe başlicaklar . Ancak yatak istirahati ve antibiyotik ke durdurabilirmiş.
Ahuum myangelson bana her ilaç verilemiyor pıhtılaşma olduğu için. Ona sadece progestan kullanabiliyorum oda fitil zamana bırakıcak galiba
myangelson Ahuum anladım canım rabbim hakkında hayırlısını versin yardım etsin inşallah 🤲🏻 bol bol dua et bende dua ediyorum senin için. Kendini salma moralini yüksek tutmaya çalış Rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz şimdi sen tedbirini aldın takdir rabbimde 🙏🏻
Ahuum Mavidunyamm çok değil. Akıntı şeklinde . İç çamaşırımda akıntım olmuştu o yüzden gittim. Eve geldim artık 3 günde bi kontrol . Hastanenin geceliği 2000 bin olunca . Antibiyotikle devam dedi.
sibelmetehan Bebekdelisi aynı şey banada oldu 3-4 kere amnisure testi yapıldı negatif çıktı sizin akıntılarınızda mı su gibiydi
Ahuum sibelmetehan evet su gibi . Foşur goşur değil iç çamaşırım ıslaklık vardı. O testi banada söyledi . Ama daha sonramı bakıcak napıcak bilmiyorum.
incikinannesi Ahuum Benim 20. Haftada suyum aniden geldi ilk gebeligimdi malesef bebeğimi kaybettim ani su geldi ama benim senin ki sızma şeklindedir bi şekilde hallolur inşallah içini ferah tut
Ahuum incikinannesi inşlh ya. Enfeksiyon düşük allahtan. Azıcık sancımda var . Zaten rahimazı yetmezliğinden çekiyordum bide bu çıktı
Burcu7260 incikinannesi bende 13 gün önce aynı şeyleri yaşadım… 😭 siz bu süreçten sonra neler yaptınız kontrollere gittiniz mi ben ne yapacağımı bilmiyorum
Ahuum sibelmetehan bnm zaten rahimazı yetmezliğim var . Erken doğum riski. Şuan bu su için bişy demedi sadece doğum başlicak diye korktu. Yatmam gerekıyordu bende bu ara fazla hareketlendim doktorum kızdı ondan olmuş dedi
Bebekdelisi sibelmetehan tam tersi turnusol bazen akıntıda pozitif gosterebılıyor amnioşur en dogrusu