Burcu7260 bende 2 sene once 26. Haftamdayken bir gece butun suyum bosaldi. Maalesef sezaryen sonrasi bebegim 4 gun yasadi. Basindan beri sikintili bir gebelikti hep kanamam oldu kanama alanlarim vardi. 26.haftama.gore bebekte geriden Ben hem sezaryen oldugum icin hem kendimi psikolojik olarak hazir hissetmedigim icin 2 seneye yakin kalkismadim baska bir gebelige. O ara bir perinatolog buldun benden bir cok test istedi. Rahim filmi temiz cikti. Genetik testimde kan pihtilasmasina egilimim oldugu ortaya cikti. Perinatolog seni kanama bitirmis dedi. Kanaman cok oldugun icin icerde gizli enfeksiyonla keseni delmis olabilir dedi. Neyse suan tekrar hamileyim o dedigim doktora gidiyorum 18.haftam bitmek uzere. Bu gebeligimde basindan beri kan sulandirici igne kullaniyorum. Suana kadar hic kanamam olmadi, arada kasilmalarim oluyor sadece ama genel durumum iyi. Dicegim o ki arkadasim umudunu kesme. Psikolojik olarak iyilesmek zaman alabiliyor ben baslarda hep bir sey olmamis gibi davrandim yok saydim olani biteni icime attim sonra cok fena cikti o aci icimden. Ama sonra tekrar kendimde güc buldum dedim ben herseyi her testi yaptim bu sefer olmayacak bu sefer kavusacagim bebegime. İns kavusacagim da. Sende iyilesmek icin acele etme. Kendine zaman tani sonra iyi bir doktora git mumkunse bir perinatologa ve butun testlerini yaptir. Umarim bugunleri hemen atlatirsin. 🙏 Emin ol her aci bir sekilde geciyor. Sadece zaman gerekli.