Bebekgibi ya bende en cok dikisleri dusunuyorum gercekten oyuzden devlet istemiyorum cunki ozensiz yapiyolar ama ozellerde cok pahali nasi yapicam bilmiyorum
MEME KÜÇÜLTME !!
Haticelisa benim arkadaşım yaptırdı 14 bin liraya hangi doktor olduğunu bilmiyorum öğrenip yazarım yine
Haticelisa mememiz küçük🤣♥️
UmmNasuh cok sagoll bekliyorum🫶🏻
bosyapmaa haahaah cok sanslisin 🥲🤣🥹
Haticelisa Ankara da özel koru hastanesinde Prof dr Asuman Sevin yapmıştı ameliyatımı
Haticelisa sürecim çok rahattı ağrım olmadı bir gün hastanede yattım iyileşme sürecim de çabuk olmuştu..korkulacak bir ameliyat değil bence..izler göğsümün altında kaldı biraz ama iz kalması cilt kalitenizle de alakalı bir durum
Berilimnur kac bedenden kaca dustunuz aceba? Cok sagolun fiyat ogreneyim doktordan. Ameliyattan sonra kac gun kaliniyor aceba hastanede?
Haticelisa kuzeniminki çok büyüktü ve şuan dümdüz hiç memesi yok diyebilirim o çok bıkmıştı hareketleri kısıtlıydı sırtı çok ağrıyodu görüntü olarakta çok kötüydü herkes üzülüyodu haline göğüs araları pişik oluyodu . İzleri asla sorun etmemesi çok normal bence o durumda özelde yaptıramıcak biri için iz hiç sorun değil maddiyatına bağlı yani birazda o kadar büyükse kuzenim gibi izleri hiç dert etme bence
Haticelisa edtetik dikiş haricinde süreç her hastanede aynı özeldede devlettede uyutuyolar seni ve yağları alıyolar sonra uyandırıp odaya çıkıyosun odada yanında refakatçın oluyo hemşireler hep kontrole geliyo doktor vizite geliyo özelden bi farkı yok açıkcası ağrıyı çekecek sensin ameliyata girecek sensin her iki hastanedede özeldede sonuçta o ameliyatı yaşayacak kişi sensin bence hiç durma hemen ol çok ağır bir ameliyat değil
Bebekgibi benimki gebelikten sonra asiri buyudu ve psikolojim bozuldu zaten sut kesiminden sonra ilk yaptiricam sey bu ameliyat. Sutyen bile bulamiyorum saglik sorunlarini gectim😔
Haticelisa devlettede yaptırabilirsin canım bence dikişi sorun etme ve doktora çok küçük istediğini söyle özeller çok pahalı zaten devlettede çok zor sıra gelir
Haticelisa sağlık en önemlisi dikiş izleride varsın olsun
Haticelisa d-e cuptan b-C arasına imdi göğüs ölçüm
Haticelisa bir gece kaldım çıktım sonra..dediğim gibi benim iyileşme sürecim çok rahattı zorlamadım