Mlkkkkkkk Pelinnaz hayirli ugurlu olsun canim, masallah:) bisey sorucam, beyaz akinti ne zaman gelmisti? Benim adete 3-4 gun var beyaz akintim var da... cok sık idrara cikiyorum, gogusler hassas. Tabi bunlar adet belirtisi de olabilir:( kafam karisik
Pelinnaz Mlkkkkkkk teşekkür ederim canım yanlış hatırlamıyosam adetim 1 .. 2gün filan gecikmişti. Hamile kalmadigim ayda butun belirtiler vardı ama hamile olduum ay hiç belirti yok diyebilirim
Pelinnaz Mlkkkkkkk bide adetime 10 gün kala adet olacakmışım gibi sancin vardi biraz. Ama bulantı göğüste hassaslik vs o tarz şeyler yoktu .bulantı 5.haftada çok fena başladı sürekli istifrar😕
Mlkkkkkkk Pelinnaz anladim canim cok sagol. Bende de bulanti falan yok sadece normal adet belirtilerim disinda beyaz bir akinti var. Onun icin sormak istedim. Herseyin hayirlisi bakalim:)
Deletedmom2224 Esrarslan en erken belittim acayip uyku uyumakti ve halsizlikti adetten bi 10 gün önce başladı. Bide ben adet olacağım zaman sadece 1 gün öncesinde kasiklarim ağrırdı bu sefer adetten 5 gün önce ağrılar başladı hamileliğe yormamıştım adet günüm gelince test yaptım ve mucize 💜
ozgens Normalde adet öncesi göğsün tamamı ağrırken hamile kaldıysam göğüs ucumdan içeri doğru bastırdıgımda acı hissetmiş olmam hamile olduğumu anlamama yardımcı oldu. 4 hamileliğimi de adet tarihime bi kaç gün varken öğrendim.
Esrarslan Seva_Seva canım gebeliğini öğrenirsen bize de yazsana merak ederim 🙈inş yanılmıyoruzdur ya 😍
ikizlerimveannesi Esrarslan bende leke geldi adet gibi değil çamur gibi yeşilimsi bir şey zaten uzun zamandır bekliyorduk hemen test yaptım ve çıktı 😌
weallwantlove Esrarslan maşallah Esracım inşallah hamilesindir canım maşallah erkencisin hemen çıktı mı çift çizgin yoksa birkaç saat sonra mı göründü?
Esrarslan weallwantlove canım ikinci çizgi çok silik dikkatli bakınca görünüyor ama inş yanılmıyorumdur 😊 ya iki üç gündür sol kasık ağrım bacağıma vuruyor ondan süpelendim akıntı var tabi bide ama işte emin alamıyoruz o yüzden adete daha varya beklemek en iyisi 😍
weallwantlove Fulyag canım ovulasyondan kaç gün sonra tekrar ovulasyon testinde çift çizgi görmüştün ve hamile olduğunu anlamıştın?
weallwantlove Esrarslan aynen canım erken yumurtlamışsın ya o yüzden çıkmış olma ihtimali yüksek tabi. İnşallah gebelik vardır canım Allah gönlüne göre versin 😘😘
Songul2610 Merhaba arkadaslar ben temmuz da erken dogum yapip kızımı kaybettim. 40ım cktiktan snra korunmadm cnkü tekrar bebek istiyoruz. 2kez adet gördüm . Ve simdi adetime 1hafta var belim gögüslerim cok agriyo belimin agrisina dayanamiorm . Kasıklarımda batma adet olacakmısım gibi karın agrisı, Sık idrara cikma uyku hali , siskinlik var. Arada beyaz akıntımda oluyo . adet günümde sadece belim agrir o kdar. Sizce hamilelik varmı, Bu belirtileri yasayip hamile oldugunu ogrenen varmıdır. ? . ?
Nurcangndz Herkese merhaba! bende aranızda yeniyim.Sizin gibi bende beklemedeyim yarın kan vericem yumurtladığım günü biliyorum sonraki üçüncü günde şiddetini hissettiren bir kramp oldu ve dördüncü gününde de imlantasyon kanaması olduğunu düşünüyorum kahverengi yapışkan koyu kıvamlı akıntı geldi.Göğüslerimde herhangibir değişiklik Yok sadece o kanamadan sonraki gün sol memede orta iç bölgesinden ucuna doğru elektrik çarpması gibi soğuk buz gibi bir sancı hissettim aynı gün üç kere oldu bunların yanında yumurtlama günümü takiben 3 gün sonrasında bu yaşadıklarımın yanında bel hassasiyetim ve yorulmam ayrıca sabah yatarken terlemem ve kasıkta belli belirsiz sancı da oluyor.Bugün 7 ci günüm yarın 8.ci ve sabah kan testine gidicem reglime daha 10 gün var belki çıkar bukadar belirtiye.Hayırlısını diliyorum ama şunu unutmayın bu belirtilerin olmaması yada bir kaçının olması sonucu değiştirmez.Çünkü hiç belirti vermeyen yada anneye hissettirmeyen gebeliklerde var sonuçta onun için kafanız karışmasın.Şunu da söylemek istiyorum ben eğer varsa rahmime tutunduğu günü hissettim insan hissediyor mu ne bu çok ilginç birşey sanki burdayım diyor.Açıklansın paylaşacağım sizde lütfen paylaşın güzel bir haber alın sonuç ne olursa hayırlısı olsun sağlıkla kalın:))