Esrarslan Herkese merhaba! bende aranızda yeniyim.Sizin gibi bende beklemedeyim yarın kan vericem yumurtladığım günü biliyorum sonraki üçüncü günde şiddetini hissettiren bir kramp oldu ve dördüncü gününde de imlantasyon kanaması olduğunu düşünüyorum kahverengi yapışkan koyu kıvamlı akıntı geldi.Göğüslerimde herhangibir değişiklik Yok sadece o kanamadan sonraki gün sol memede orta iç bölgesinden ucuna doğru elektrik çarpması gibi soğuk buz gibi bir sancı hissettim aynı gün üç kere oldu bunların yanında yumurtlama günümü takiben 3 gün sonrasında bu yaşadıklarımın yanında bel hassasiyetim ve yorulmam ayrıca sabah yatarken terlemem ve kasıkta belli belirsiz sancı da oluyor.Bugün 7 ci günüm yarın 8.ci ve sabah kan testine gidicem reglime daha 10 gün var belki çıkar bukadar belirtiye.Hayırlısını diliyorum ama şunu unutmayın bu belirtilerin olmaması yada bir kaçının olması sonucu değiştirmez.Çünkü hiç belirti vermeyen yada anneye hissettirmeyen gebeliklerde var sonuçta onun için kafanız karışmasın.Şunu da söylemek istiyorum ben eğer varsa rahmime tutunduğu günü hissettim insan hissediyor mu ne bu çok ilginç birşey sanki burdayım diyor.Açıklansın paylaşacağım sizde lütfen paylaşın güzel bir haber alın sonuç ne olursa hayırlısı olsun sağlıkla kalın:))