GokceGenc Esrarslan bn hergun test yaptım 😂 hiç belirtim olmadı.. delirdin diodu cevremdeki herkes bana 😂
GokceGenc Esrarslan evet cnm ole oldu allaha sukur ilk bebeğimi kaybetmiştim :( inşallah hamilesndir sende😊
Seva_Seva Esrarslan tatlım hangi testden yapdın? Bende senin gibi ovulasyon testiyle deyerlendirdim 1 hafta hergün. heyecandan ölücem benimde adetime 10 gün var ama bir belirtim yok bugun bende test yaptim baya sonra silik çizgi çikdı bilmiyorum hayirlisi inşallah isteyen herkes için bizim içinde ))))))
Esrarslan Seva_Seva ben de 3 gün değerlendire bildim ovulasyon testinin içinden çıkan gebelik testiyle yaptım ama benim sol kasık da batma vardı akıntı felan ben cıkıcagını düşünerek yapmadım çünkü daha çok var belkide yanılıyorumdır o yüzden en sağlıklısı beklemek ve inş ikimizde hamileyizdir 😍👼🙏
Esrarslan Seva_Seva canım gebeliğini öğrenirsen bize de yazsana merak ederim 🙈inş yanılmıyoruzdur ya 😍
Esrarslan Muhtekin daha adete çok var o yüzden erken ögrenmesem daha iyi çünkü bi kaybım var onu erkenden öğrenmiştim öyle böyle diye diye düşük yaptım en iyisi birazcık daha beklemek 😍
Muhtekin Esrarslan Benim de ilk bebeğim düşük oldu anlıyorum seni Rabbim bi daha göstermesin InşAllah gönlüne göre olur hersey💕💕💕
eeeqq Esrarslan Esrarslan 3 haftalık falan öğrendim.dişlerşmi fırçalarken kanamasından şüphelenmiştim başka hiç bi belirtim yoktu başlarda😁
Pelinnaz Bende de hiç bir belirti olmadı sadece istemsiz gözlerim kapanıyordu çok uykum geliyordu bide beyaz kremsi akıntı gelmişti 😄 bende şuphelenmeme rağmen 3 gün bekledim idrar testi yaptım hemen ikinci çizgiyi gördüm. Rabbim isteyen herkese versin inşallah bizlerin bebislerini de Allah ım sağlıklı hayırlı sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin 😙
Esrarslan Pelinnaz amin canım o akıntıdan bende de var bakalım biraz daha bekleyim herkesde sanırım çok bi belirti olmuyor size de hayırlı olsun 😍👼
Mlkkkkkkk Pelinnaz hayirli ugurlu olsun canim, masallah:) bisey sorucam, beyaz akinti ne zaman gelmisti? Benim adete 3-4 gun var beyaz akintim var da... cok sık idrara cikiyorum, gogusler hassas. Tabi bunlar adet belirtisi de olabilir:( kafam karisik
Pelinnaz Esrarslan benim adetim hiç bi zaman gecikmez aksine erken olurdum ben .senin gecikti mi canım ne kadar var adete
Pelinnaz Esrarslan beta hcg ne baktır bende merak ettim bak😄 inşallah hayırliysa bebisin vardırr aminn😊😚
Esrarslan Pelinnaz canım benim daha 9 gün var test yaptım öylesine çıkarmı acaba diye silikte olsa ikinci çizgi var o yüzden bekliyorum inş doğrudur 😍