Umrann16 eslemesila olsun 37. Hafta henüz erken gebelik riskini yeni atlattığınız bir hafta oluyor. Tabi yine de doğum olasılığının normal göründüğü bir hafta. Hakkınızda hayırlısı olsun ♥️
Hamis_irmak1026 -MinikveAnnesi- ben ikinci dogumda nişanım geldikten sonra 1 saat yürüdüm çömelme haraketleri yapmıştım hastaneye gittim muayene yaptıklarında 2 cm di sonra hızla açılıp 45 dakika sonra kızım doğdu
Ozlem3302 Zehra_Aghaverdi benimde son 7 gün gösteriyor bendede şiddetli sırt ağrısı ve karın sertleşmesi var korkuyorum 🙄
Alley06 Umrann16 bisey sorcam 31 haftalık hamileyim 8 saatte bir içmem gereken antibiyotik ilacım var sabah 8 de içtim öğlen 16.00da içmem gerekirken dalgınlıkla 12 de içtim bir şey olur mu ki ya korku bastı
Hafizee28 Umrann16 evet yaa sanki hals bi iki ay varmış gibi ama az kaldı allah hepimize hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🥰
Meryyyy35 izobellaaa-_- sanki benimki bu gece gelicek gibi çok sancım var bekliyorum sancıların siklasmasini
SareSumeyra 00.00 itibariyle son 20 olacak :) 37+1 Günler geçmek bilmiyor sancılar gelip gidiyor son hazırlıklar .. bir an evvel sağlıkla kavuşuruz inşallah oğluşumla 🤗
ikizannesi17 Haftaya Çarşamba doğumum salı yatisim var son 6 ama bide bana sorun heyecan zirvede inşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarimiza alırız bebislerimizi ☺️☺️🙏❤️