Meryyyy35 izobellaaa-_- şiddetli ve sanki büyük tuvaletin geliyor gibi ama fena 2 saat daha beklicem geçmezse hastaneye gidicem
izobellaaa-_- Umrann16 yaaa ona göre işte bizde bilelim de ona göre hareket ederiz 😀😀 ama çekmeden bilmek imkansızdır herhal de
Kubraonurdmr Umrann16 benim de 16 ama dün geceden beri sancım var nişanım da geldi açılmam yok evde çekiyorum 😑
ikizannesi17 Umrann16 gerçekten bilmiyor bilerek ev temizligini son haftaya bıraktım şimdi bı yandan ikizler bı yandan ev temizliği derken inşallah son haftayida atlatacagiz 😅
Kubraonurdmr Umrann16 gece çektim sanciyi bugün öğlenden sonra gittim nst de sancı çıktı muaynede açıklık yok ama nişanım da geldi hastanedeyken. Sancım hiç kesilmiyor sabrım kalmadı hiç
Zuleyhadere25 Umrann16 00:00 dan sonra son 25 zaman çok hızlı geçiyor daha evi taşıycaz hastane çantası bile hazır deil.😄
Busra_sansar eslemesila Ay hava gecislerindendir Eylul bir anda sert geldi tam grip olmalık havalar aman dikkat edin benim de son 39 gün uygulamaya göre bakalım ne zaman gelcek kızçem