4peynirlipizza Kbrakrs ayy aynıyız 🥰🥰 bizim kızlar ekimi bekleyecek mi yoksa eylülde mi gelecek bakalım 🤭
mhrmom Umrann16 gerçekten öyle ve çok güzel😍 bir de kucağına aldığın o an aman Ya Rebbii🤭 alzheimer oluyorsun kısa bir süreliğine 😂😂
mhrmom Nrglesim2 olur olur😁 benim de öyleydi, sabırsızlanıyordum son 9 gün kala her şey oldu bitti👍 şuan 12 günlük olduk bile.
eslemesila Umrann16 ya açıkçası ben kilosunu bilmiyorum devlete gittiğim için söylemiyorlar ama iki hafta sonra 37 hafta 3 günlük olucam o yüzden sıkıntı olmaz diye düşündüm
Umrann16 eslemesila olsun 37. Hafta henüz erken gebelik riskini yeni atlattığınız bir hafta oluyor. Tabi yine de doğum olasılığının normal göründüğü bir hafta. Hakkınızda hayırlısı olsun ♥️
Umrann16 Camburnu61- ödemler şişkinlikler .. bu günlerde geçicek insallah 😄 benim son zamanlarda ayaklarım ve ellerimde çok şişkinlik oldu
Melteeeemm Umrann16 uygulamaya göre son 7 ama bugün çatı muayenesi olduk 3.5 cm açıklık var bugün ya da yarın gelir dedi kanamam var nişanım geldi bekliyoruz bakalım 😏☺️
Umrann16 Melteeeemm ayy sizin yerinize ben heyecanlandımm her an gelebilir yanii Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsiin 💕
Kaleboynutuba Bizim son 33 gün temizlik son hazırlıklar son ay rahatsızlıkları kemik batması uyku yorgunluk ayya yinede çok şükür
Vrlkubra Kaleboynutuba benim de son 34 bugün ilk defa sanırım yalancı sancı yaşadım iki kere . Karnımde bebek toplandı ve adet ağrısındaki başlangıçta olan ağrıdan oldu. Kısa sürdü geçti. Acaba bu mu yalancı kasılma
Gunesveay Kaleboynutuba bizimde son 33 heyecan dorukta ve aynı yorgunluklar temizlik falan hayirlisi ile gelsinler inşallah
Kaleboynutuba Umrann16 aynen öyle valla minik ayaklarını ısırıcam onun sözüm o beni o kadar tekmeledi ısırmak hakkım🤣🤣