Esra_metehan34 Merve0092 benim de öyle oluyor korkuyorum acaba doğummu başlıyor diye bende 36. Haftayı bitirdim 😐
Merve0092 Esra_metehan34 sabah nişanım geldi hastaneye gittik açılmammhiç yok yarım saatte bir sancı geliyor evim hastanenin yanında sancıların 5 dk da bir e düşünce gel dediler bekliyorum şimdi evde
Betusgursoy 25+5 teyim bebek iri ve bebeğin suyu fazla dedi doktor bu başına gelen oldu mu hiç endiselenmeli miyim
Ozlem3302 Betusgursoy senin haftadayken banada öyle demişti canım bebek 2.300 dü endişelenme zaten şu fazla olunca şeker den şüphe duyup yükleme istiyorlar ama ben yaptırmadım şükür iyiyiz 🙂 son 5 günümüz kaldı
Sevim977 38 haftalığım ilk gebelik kendi isteğimizle epidural sezaryan olcak carşamba günü Allah’ımın izniyle ve tedirgınım korkuyorum epidural da hissediyorsun canın yanıyor Muş tecrübesi olan varmı acaba Spinel de ıstemıyorum tehlıkeli dıye 😒
Merve0092 Umrann16 iyim evdeyim yarım saatte bi sancım geliyo 3 defa daha nişan geldi bekliyorum sancıların 5 dk ya düşmesini veya suyum gelirse direk geçicem hastaneye