Merve0092 Umrann16 iyim evdeyim yarım saatte bi sancım geliyo 3 defa daha nişan geldi bekliyorum sancıların 5 dk ya düşmesini veya suyum gelirse direk geçicem hastaneye
Ozlem91_ Benim 34+1 kizlar bugun doktor kontrolum vardi basi col asagida suyun her an gelebilir dinlen dedi doktor Bu durumu yasayan varmi Cok stres yaptik acikcasi Yeni ev tasimak zorunda kaldim ve daha hic biseyim hazir degil
Umrann16 Ozlem91_ Aaa henüz erken ama acaba kendinizi çok mu yordunuz bu taşıma sürecinin bir etkisi olmuş olabilir mi inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Umrann16 gamzebngaa_dmr aslında uygulamaya göre değilde doktorumun dediği tarihi yazdım :) pazartesi kontrolümüz var bakalım
gamzebngaa_dmr Umrann16 bende şaşırdım siz öyle yazınca :) daha az gününüz kalmış o zaman ama doktorlar genelde yanılıyor banada ilk hamileliğimde ayın 11 de doğum yaparsın demişlerdi ben 18 doğum yaptım
Umrann16 gamzebngaa_dmr evet ama bu ara biraz zorlu geçiyor umarım en kısa zamanda hayırlı bir vakitte hayırlısıyla olur doğum 😊 sizin kaç hafta
Nutlay Umrann16 normali bekledik hep pazartesi bakalim doktor ne diyecek 40 haftalık olduk galiba suni sancı olacak 😔
Ozlem91_ Umrann16 Umrann16 evet ister istemez fazla yordum sanirim Umrann16 insallah dinlenme ile zamanini bekler