Umrann16 Melinya Benim de normal doğum insallah ama henüz tık yok, beklemedeyiz bakalım son anda süpriz yapmazsa normal doğum istiyorum
Zehra_Aghaverdi Ozlem3302 😭 son 25 olduk neredeyse yarım saattir karnımın sağ aşağı kısmında çok fena ağrılar var ağrıdan kıvrılıyorum resmen🥺🥺 Allah yarımdımcımız olsun.
siyahinciii 229 gün sağlıkla gelsin inşaallah ama bu baş ağrısını alsın benden Rabbim gözümü açamıyorum
CEYLAN-21 eslemesila valla şafak 281 günlük 40+1 haftalık 2 santim açılma var ama bir tulu 2 gündür açılma olmuyor sancı bir var bı yok
eslemesila CEYLAN-21 inşallah bu gece dogurursun bu gece canm bol bol ilişkiye gir korunmasız sonrada sıcak suya otur 30 dakika ondan sonrada bol bol sucak suyla yıkan acilman çok çabuk ilerler ama seninde orgazm olman lazm canm
Hamis_irmak1026 Mincik ben acile gidiyorum hem bulantı için hem ağrı için serum taktirip geliyorum yoksa düzelemiyorum
CEYLAN-21 eslemesila vala girdik sancım oldu yine biraz sonra durdu yine tık yok birazdan hastaneye gidecem bakalım ilerleme varmı
Mincik Hamis_irmak1026 Allah hepimize kolaylıkla sağlıkla atlatmayı bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin❤️