Selcanmeral 39+4 uygulamaya göre son 3 ama oğluşum sanırım gelmek istemiyor 😅 çok zor ve ağrılı geçiyor biran önce doğurmak istiyorum 🥺
Ask_beybi1 Selcanmeral bende bende 39+5 son 2 gün ama kızım da gelmek istemiyor ne yapcam bilmiyorum doktorlarda bir şey demiyor …
Melisee Selcanmeral uygulamaya göre bizimde şafak 3 ama sancı açılma vs hala yok bizimkide gelsem mi gelmesem mi diye emin olamıyo 😅 cuma son kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne dicek. Hem heyecanlı hemde bir o kadar stresli bi süre karmaşık duygular içine girdik 🥺
Be_happy Selcanmeral bende 40+0 ama ne gelen var ne giden rahatı yerinde sanırım nstlerde bile uyuyo 😊🙃
Meryyyy35 izobellaaa-_- sanki benimki bu gece gelicek gibi çok sancım var bekliyorum sancıların siklasmasini
deryanr ZeynepKaya27 ayy bizimdee çok heyecanlıyım sanırım bebiste hissediyor heyecanımi çok hareketlii
eslemesila Umrann16 bizimde bol gripli bol ağrılı günlerimiz geçmek bilmiyor daha 32 gün var uygulamaya göre ama keşke 2 hafta sonra doğsa
Umrann16 eslemesila Kaç kg şu an bebeğiniz? 2 hafta sonra belki çok erken olabilir bebek için o yüzden hayırlı vakitte sağlıkla gelmesi için gününü tamamlamasi çok daha önemli. 💕
Busra_sansar eslemesila Ay hava gecislerindendir Eylul bir anda sert geldi tam grip olmalık havalar aman dikkat edin benim de son 39 gün uygulamaya göre bakalım ne zaman gelcek kızçem
Bebegim6636 eslemesila benim de 31 gün kaldı iki haftadır girip olmusum iylesmedim öksürük göğüs ağrısı baş dönmesi halsizlik yorgunluk oldu gece gündüz uyusam doymam 😴😴😴😴😴
Kadriye11 eslemesila al benden de o kadar 32 günüm var bel ağrısı karın ağrısı zorlanıyorum ve doğumdan da korkuyorum bakalım dua edip bekliyoruz 🫠
eslemesila Umrann16 ya açıkçası ben kilosunu bilmiyorum devlete gittiğim için söylemiyorlar ama iki hafta sonra 37 hafta 3 günlük olucam o yüzden sıkıntı olmaz diye düşündüm
mhrmom Umrann16 gerçekten öyle ve çok güzel😍 bir de kucağına aldığın o an aman Ya Rebbii🤭 alzheimer oluyorsun kısa bir süreliğine 😂😂