Mrv_77_77 Yildizayz bende 42 kiloydum çubuk gibisin kilo al diye diye başımı yediler ve geceleri genelde 1-2-3 gibi mantı yedim şimdi 61 kiloyum hamile kalmadan önce de 60 kiloydum
Yildizayz Mrv_77_77 aslında benim kilo almamamin sebebi sigara kullanıyordum o yüzden kilo alamıyorum bı ara üç ay bıraktım baya kilo aldım tekrar içtim geri zayıfladım hamile olmadan önce eğer hamile kalırsam kendime söz verdim sigara paketini atacak ve hiç icmiyecem dedi ve de hiç içmedim 🙏🧿
Yildizayz Ayyy kızlar yarın Allah’ın izniyle bebesimi görmeye gidicem🤗🧿 sonra da eşim beni kahvaltıya goturecekmis😄😄 zararli çıkarsın dedim ama yok yok birşey olmaz dedi 😄😄😄
Mrv_77_77 Yildizayz senin adına sevindim canım ben öyle hamileler görüyorum ki karnında bebeği varken hatta emzirirken içenler çok üzülüyorum hadi kendini düşünmüyorlar insan bebeğini de düşünmez mi
[silindi] Yildizayz al kız al ben de güneş geçsin biraz iki gibi cikicam gidicem tava yoğurdu almaya 🤣🤣🤣🤣
Fatoserdgn Acı, ekşi, turşu 🙈 tatlı aşığı olan ben hiç tatlı istemedim 🤣 sonrasında tatlı istesem de gebelik şekerim çıktığı için gönlümce her istediğimi yiyemiyorum 🥹
fatimahuseynova Yildizayz tatlidan iyrendim diye bilirim hic canim cekmiyo turwu doner acili cips falan aseriyorum😂😂
krdelen41 Yildizayz Yildizayz 5 aylık hamileyim 5 aydır ağzıma tatlı sürmüyorum diyebilirim hiç canım çekmiyor hep ekşi şeyler yiyorum yada acı😂
Eluf Rabiakocaman bende kızımda hep tatli yerdim şuan 6 haftalik gebeyim canim tuzlu turşu sarı kola bolca tuzlu tavuk mangal çekiyor aşırı 🥰