Hamaratpanda sadett Demir biraz düşük çıktı ama çok aşırı değil. Bir de ben normalde de bu bulgur işini çok severim.
Yildizayz Valla anladığım kadarıyla yiyeceklerle cinsiyetle bı alakası yokmuş rabbim hayirli evlatlar nasip etsin hepimize 🙏🌹
Yildizayz Kızlar canınız ne istiyorsa alın aldırın valla sonra o tat geri gelmiyor 😄 kiloları da kafanıza takmayın amaaaann nasıl olsa doğumda çoğunu geri indireceğiz 😄😄
jarmzalu İlk 3 ay falan tatlı yemek değil, görmek bile istemiyordum🫤🤢 Şimdi farketmiyor😂 tatlı, tuzlu ne varsa artık😄 23.haftayız kızımla🥹
Arzu_uu Yildizayz başlardan beri tuzlu çekti canım ekstra ekşide fazla fazla çekti domesetı kesıp tuzlayıp yemek hayatımın en güzel aylarıydı helede domates ekşi yaz dometesıyse ekstra benım için güzeldi 5 ayımdayım hala değişmedi tatlıyı çok çok sevmeme rağmen bir kere bile canım çekmedi😂
Yildizayz KeremikoBayky kazlar zaten kilolu bı insan değilim 44 kilo ile hamile kaldım üç hafta önce 47 kiloydum tabikide ödem olmasın ama biraz kilo almak istiyorum ve hiç gitmesini istemiyorum 😄😄
Mrv_77_77 Yildizayz bende 42 kiloydum çubuk gibisin kilo al diye diye başımı yediler ve geceleri genelde 1-2-3 gibi mantı yedim şimdi 61 kiloyum hamile kalmadan önce de 60 kiloydum
[silindi] Canım ben hunharca tatlı yemek istiyorum ama bugün sabahtan beri şöyle bir durum var bimde tava yoğurt varya kaymaklı hunharca canım onu istiyor birazdan almaya gidicem şaka gibi rüyama bile girdi o kadar resmen tava yoğurda aşeriyorum 🤣🤣🤣
Rabiakocaman Yildizayz ben oğlumda tatlı ve tuzlu şimdi 18 haftaligiz kıza hamileyim tatlı ve tuzlu yiyemiyorum pek hep ekşi istiyorum
Eluf Rabiakocaman bende kızımda hep tatli yerdim şuan 6 haftalik gebeyim canim tuzlu turşu sarı kola bolca tuzlu tavuk mangal çekiyor aşırı 🥰
[silindi] Yildizayz al kız al ben de güneş geçsin biraz iki gibi cikicam gidicem tava yoğurdu almaya 🤣🤣🤣🤣
O1gencanne Yildizayz ilk aylar ekşi acı bağımlısıydm.son haftalar.tatlı istiom başka bısey ıstemıom😂evde cıkolata veya tatlı bısı olmayınca kafayı yıyom resmen 😂kan şekerm dusuo bayılcak gibi oluyorm meyve kesmıo😂