Zeynep_61_70 Yildizayz bende canim ayni şekilde 4 aylik hamilryim başından beri deli gibi ekşi yiyiorum turşu suyunu icmeyen ben onu bile içiyorum 🤭🤭
Yildizayz Zeynep_61_70 ohhh aslında iyi birşey kızlar turrsu yemek turşu suyu içmek hele birde kış geliyor en azından hasta olmayız 👌😄
cerenimmo Edabykl Allah iyiliğini versin kız bende şaşırdım 😂 ben inanmıyorum öyle şeylere benim kuzenimde hamileliğinden başından sonuna kadar tatlı yedi kızı oldu 😂
Czn2105 Yildizayz ya ben turşu canavarı olan hamile kaldığım dünden beri gördüğün görebileceğim tüm tatlıları canım istedi hatta oğlan kesin dediler sen normalde elliyi çok seversin turşu yersin dediler ama kızım olacak 😅
Grmcmrv Yildizayz kızıma hamileyken sürekli tatlı yerdim şimdi oğlum olacak sürekli acı ve ekşi istiyorum
Yildizayz Aylin5550 üç hafta önce kontrole gittiğimde kıza benzetmisti doktor Allah’tan birşey olmazsa yarın inşallah bebisimi görmeye gidicem 🙏🤍
Msl13 Ben ilk öğrendiğim günlerde sadece buz yemek istiyordum içim yanıyordu sanki dondurmalar soğuk sular ama ekşi hayatımın bir parçası oldu resmen 🥰 yedim ekşiyi doğuracam Ayşe’yi Allah izin verirse tatlıya bayılan ben yüzüne bile bakmıyorum
CEYLAN-21 Yildizayz ben 39+4 günlük hamileyim ilk başta canım acı biber istiyordu sonradan tatlı istiyor normalde tatlı erkek ekşi kız oluyor benimde kızım olucak dediler doktorlar ama hiç ekşi yemedim 🤭
Yildizayz CEYLAN-21 oooo az kalmış minisin gelmesine rabbim bı avazda kurtarsın sizi Miniş sağlıkla gelsin inşallah 🤲🤍🧿
CEYLAN-21 Yildizayz Allah razı olsun darısı herkesin başına Allah tez zamanda minişlere bizi kavuştursun
Burcuvolkan 27 haftalik hamileyim cinsiyetimiz erkek ve hiç tatli yiyemedim diyebilirim hep tuzlu eksi
Arife2736 Yildizayz devamlı değişen bişi oldu bende ama meyveler asla vazgeçemiyorum kilolarca yiyorum çok şükür kilo alımı normal